Платформа UNITED 24 представила благодійні браслети, створені з останньої партії сталі з комбінату «Азовсталь»

Фандрейзингова платформа UNITED24 та Група «Метінвест» представила спільну благодійну ініціативу «Символ незламності. Азовсталь». В її межах створили наклад браслетів, створених з останньої довоєнної партії сталі з комбінату «Азовсталь».

Придбати браслет можна за 1500 грн на сайті UNITED24 та у магазинах SOVA, а забрати у відділеннях або поштоматах «Нової пошти». Увесь прибуток з продажу буде спрямований на закупівлю дронів, щоб посилити українських захисників на фронті.

Дизайн браслетів з вигравіюваним гербом України розробив ювелірний дім SOVA. Під час втілення задуму керувались обмеженою кількістю самої сталі, яку неможливо поповнити, і великим накладом, адже такий браслет захочуть мати тисячі людей.

«Слово “Азовсталь” з власної назви заводу перетворилося на назву загальну — символ мужності та сили духу всього українського народу. Ми присвячуємо цей проєкт найнезламнішим людям світу — ЗСУ, а також кожному українцю, який захищає свою землю», — розповів Михайло Федоров, міністр цифрової трансформації України

Джерело: MMR

3101
CASES
Україна, Київ