Презентували перший в світі дитячий візок з доповненою реальністю. Серед його творців — українська студія FFFACE.ME

Міжнародний бренд дитячих візків Anex разом з AR студією FFFACE.ME та британським ілюстратором Mr Woody Woods презентували перший у світі дитячий візок з доповненою реальністю. Air-X Woo допомагає дітям активно досліджувати ілюстрації на його пошиві та взаємодіяти з ними під час подорожі за допомогою AR. Таким чином доповнена реальність перетворює звичайний візок на велику іграшку чи космічний корабель, який можна вивчати разом з батьками.

Air-X Woo має акцентний дизайн, а Інстаграм фільтр від FFFACE.ME допомагає оживити принт з інопланетянами від ілюстратора Mr Woody Woods у доповненій реальності. Так в Air-X Woo 3 живих прибульці здатні робити сальто, зависати у повітрі, рухатися та підморгувати. До того ж їх можна легко посадити собі на долоню чи повернути назад до ілюстрації. Виробники зазначають, що це перший “оживаючий” AR-візок на ринку.

«Air-X Woo – це прогулянковий візок, який призначений для старших дітей до 3-4 років, які вже можуть активно взаємодіяти зі світом і для яких є цікавим все навколо. Так AR дає додатковий рівень сприйняття, завдяки якому дитина може досліджувати інопланетян та розвивати власну уяву під час прогулянки», – коментують в Anex.

Ілюстратором колаборації став Mr Woody Woods – артдиректор з Великобританії, який понад 8 років малює у стилі дудлінгу. Художник також співпрацював із Dr Martens, BBC, Marks and Spencer, Next, а його яскраві та сміливі ілюстрації завоювали любов шанувальників у всьому світі.

«Я вже три з половиною роки як тато – і це дивовижно. Але також я чудово знаю, що батьківство буває повноцінною роботою. Тому я хотів створити дизайн, який був би веселим і захопливим. Щоб під час прогулянок батьки посміхалися та веселилися. Я не хотів створювати щось надто серйозне. Знаючи, яку важливу роль відіграє візок у житті маленьких дітей, мені хотілося створити дизайн, що був би цікавим як для дітей, так і для їхніх батьків. Мені дуже сподобалася ідея зграї маленьких інопланетян, які долучаються до батьків у спільних пригодах з дітьми, і всі можливості для сторітелінгу, які вони можуть дати», – прокоментував Mr Woody Woods.

«Ми любимо експериментувати і завжди в пошуку класних можливостей зробити наші дизайни цікавішими. Портфоліо Woody нас зачепило саме цими дрібними дудл патернами. Спочатку ми планували зробити просто патерн для коляски, але познайомившись з Woody ближче, ми зрозуміли, що він супер харизматичний та має власний стиль. Це дуже велика рідкість, насправді. Тож наша співпраця переросла у повноцінну AR-колаборацію», – коментують в Anex

933
FFFACE.ME
Україна
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно