Рок-гурт Bring Me The Horizon випустив мерч на підтримку України

Британський рок-гурт Bring Me The Horizon випустив патріотичні жовто-блакитні бандани. Мета ініціативи — зібрати кошти для порятунку тварин, що постраждали від війни та підтримати Україну.

В дизайні бандан використано національні українські кольори, а також фрази «Слава Україні! Героям Слава!». Аксесуари призначені як для людей, так і для чотирилапих друзів. Як зазначають виконавці, усі зібрані кошти з продажу мерчу передадуть київським волонтерам з Cats On Mars, які рятують котів від війни та її наслідків.

До повномасштабної війни засновники фонду Cats On Mars Євген та Марина займалися організацією концертів та інших заходів, але тепер повністю присвятили себе порятунку тварин.

«Минуло 6 місяців з моменту початку руйнівного російського вторгнення в Україну, яке спричинило невимовні страждання як людям, так і тваринам. Після того, як почули історії неймовірно хоробрих людей, які ризикують життям, щоб залишитися та піклуватися про цих безпомічних тварин, ми хотіли працювати над кампанією з проектом @osbornworks_ukr для збору коштів для деяких дивовижних благодійних організацій для тварин. Для нашої першої кампанії ми будемо збирати кошти для @catsonmars_ukraine, жертвуючи весь прибуток від продажу наших нових Українських Бандан», — написав гурт в своєму Instagram.

Джерело: MMR

1148
CASES
Україна, Київ