Руйнування міфів щодо професії програміста. Дивіться лекцію DAN.IT Education

На початку квітня розпочався Марафон Креативної Практики. Це серія онлайн-лекцій, майстер-класів та кейс-стаді від української фахової спільноти. Всі матеріали безкоштовні для перегляду, а новий контент з’являється щодня о 20:00.

Мета — підтримати Збройні сили України та фонд «Повернись живим». А з іншого — підбадьорити креативну й технічну спільноту, відволікти ненадовго від телеграмів та тривожності. Тож, якщо маєте таку можливість — підтримайте благодійний фонд «Повернись живим».

Ксенія Столбова, CEO DAN.IT Education, присвятила свою лекцію побудові кар’єри в IT-індустрії. Спікерка розповіла про загальний стан IT-ринку в Україні та виділила основні навички, які потрібні кожному айтівцю. Окрему увагу Ксенія приділила галузі фронтенд-розробки та розповіла, що треба знати і вміти, аби опанувати професію фахівця з фронтенду.

Якщо вам цікаво дізнатись детальніше про цю або інші теми, відвідайте 20 жовтня одну з найяскравіших профільних подій сезону, присвячених ІТ-освіті — IT Ukraine Education Summit 2022. Подію організовує Асоціація IT Ukraine.

На одному майданчику зберуться найкращі спеціалісти ІТ-індустрії, експерти з питань освіти, представники держави, навчальних закладів, бізнесу, щоб поділитись і обмінятись власним досвідом, подискутувати та отримати інсайти. Асоціація IT Ukraine запросила спікерів з найвідоміших ІТ-компаній, серед яких SoftServe, Sigma Software, ЕРАМ, GlobalLogic, освітні заклади KSE, DAN.IT Education, Mate Academy, STEM-школа INVENTOR, SET University, Український католицький університет, Національний університет ім. Тараса Шевченка, Міністерство науки і освіти України, представників регіональних ІТ-кластерів та багато інших.

В межах програми — п’ять дискусій на теми ІТ-освіти, під час яких можна буде поставити запитання експертам.

Участь безкоштовна, але за попередньою реєстрацією.

Якщо не встигнете подивитись подію в режимі онлайн, долучайтесь після 20 жовтня до перегляду запису на YouTube-каналі Асоціації IT Ukraine.

1158