У рамках ВРК з'явився новий напрям ‒ «Ukrainian clients abroad promotion»

Минулого тижня Всеукраїнська рекламна коаліція більшістю голосів ухвалила рішення створити новий напрям розвитку ‒ «Ukrainian clients abroad promotion». Керівником напряму став новообраний член Наглядової ради ВРК, СЕО холдингу NCG (Nostra Communications Group) Дмитро Кутовий.

Існує ряд факторів, які створюють серйозні складнощі для просування українських виробників за кордоном. Серед головних ‒ законодавчі особливості інших країн, обмеженість ресурсів для ведення кампаній за кордоном, необхідність у структурованій інформації про рекламний ландшафт. Ситуацію погіршує всесвітній карантин. Новий напрям у рамках ВРК сформовано, аби полегшити просування рекламних кампаній українського рекламодавця на зарубіжних ринках, зробити цей процес більш ефективним і прогнозованим.

Керівник «Ukrainian clients abroad promotion» Дмитро Кутовий поділився цілями на найближче майбутнє:

«Ми плануємо збирати, аналізувати й доносити у зручній для сприйняття формі критично важливу і корисну інформацію, а також розвивати співпрацю ВРК з іншими організаціями та структурами, які зможуть посприяти поліпшенню умов для українських рекламодавців на міжнародній арені».

З огляду на сучасний глобальний контекст та економічну ситуацію, посилений розвиток експорту українського рекламного ринку є актуальним як ніколи. ВРК відкрита до нових пропозицій і закликає представників ринку не залишатися осторонь, а активно долучатися до спільної діяльності для досягнення переможних результатів та підвищення загального рівня конкурентоспроможності України у світових масштабах.

606