У законному полі: як блогери зробили нелегальну фотосесію з легальним GREEN ENERGY™

«Ідеальний бо легальний» енергетичний напій GREEN ENERGY™ вже не раз закликав своїх споживачів дивитися на світ ширше, вириватися «на волю» – поза межі тривіальних уявлень про речі. Наприкінці липня бренд зробив це буквально, вперше в Україні влаштувавши стьобну фотосесію з популярними блогерами у справжнісінькому конопляному полі! Задум проєкту належить маркетологам ГК «Нові Продукти», а допомогло реалізувати ідею агентство ODDEE.

«Ми зробили ставку на те, чим точно обдарована наша креативна аудиторія – здорове почуття іронії. Ми вирішили трохи покепкувати та позагравати з публікою, водночас заткнувши за пояс одноманітне та нескінченне засилля полів лаванди, тюльпанів та рапсу, що враз наводнили стрічки соцмереж. Тож з одного боку ми спробували натякнути, що не завжди варто копіювати вже наявні поведінкові шаблони, а спробувати увімкнути власну фантазію і піти неординарним шляхом, інтерпретувати тренд у власному неповторному стилі. З іншого – ми просто хотіли показати, що немає нічого крамольного в рослині, яка насправді є традиційною аграрною культурою в Україні і досі вирощується як корисна сировина», – прокоментувала PR-директорка Групи Компаній «Нові Продукти» Олена Селютіна.

Ідея «конопляної фотосесії» надихнула найбільш «стиглі ягідки» нашого щоденного інформаційного поля – популярних лідерів суспільної думки. З радістю погодилися цього ясного липневого дня «поскубати травку» на камеру: Самвел Туманян, Максим Смірнов, Отіс, Глорі, Антон Мурафа, Даша Савіна, Надя Шнайдер та Лея Верич. Організатори дуже ретельно обирали, з ким співпрацювати в такому яскравому іміджевому проєкті, що відображає саму ідеологію та світоглядні засади волелюбного енергетичного бренда. Тож для фотосесії були запрошені харизматичні особистості, для яких є природним вільно висловлюватися, незалежно рефлексувати та сміливо самовиражатися, бо понад усе вони звикли цінувати особисту свободу.

Невдовзі після зйомок яскраві фото та відео були опубліковані в постах і сторіс блогерів, а також на офіційній Instagram-сторінці GREEN ENERGY™. Учасники проєкту охоче коментували під знімками власне ставлення до стереотипізованого мислення і на свій розсуд тлумачили поняття свободи, заохочуючи підписників до дискусії. Завдяки щирому зацікавленню блогерів запропонованою темою, вони не лише погодилися співпрацювати з брендом на максимально дружніх умовах, а й поширили справді нативний контент, який знайшов широкий резонанс серед користувачів.

«Це не перша активність, яку ми реалізуємо для GREEN ENERGY™. Вперше в Україні ми відправили блогерів на фотосесію в поле конопель. Мені здається, багато хто навіть не знав, що в нашій країні є такі поля, та ще й легальні. Всі наші активності спрямовані на розвіювання стереотипів. Листочок конопель – це не лише наркотик, як звик думати багато хто. Поля наживо виглядають дивовижно, і навіть п’ять годин дороги не зіпсували нам настрій. Крім домовлених активностей із блогерами, ми отримали бонусом позначки в сторіс», – прокоментувала Аліна Циганок, креативна директорка агентства ODDEE.

Ця кампанія продовжує боротьбу GREEN ENERGY™ проти суспільних стереотипів та за розвінчування міфів стосовно канабіса. Лише цього року був реалізований сміливий Instagram-проєкт «Твоя легальна трава вдома», в рамках якого дев’ять відомих медійних персон отримало свій власний «острівець свободи» у вигляді клаптика живого газону. Ще раніше було запущено спецпроєкт із блогерами, в якому вони символічно лопали велетенську надувну кулю із баночкою напою всередині, щоб продемонструвати своє ставлення до необґрунтовано «роздутих» уявлень про властивості конопель. Подібні арт-перформанси вже стали гарною традицією для бренда, що невтомно спонукає аудиторію рішуче виходити за рамки буденності, сміливо проявляти індивідуальність і бути прогресивними в сприйнятті досягнень сучасності.

Світлини фотосесії з конопляним полем можна знайти в мережі Instagram за хештегами #GreenEnergy та #energylegalized. GREEN ENERGY™ продовжує трощити шаблони, скубати кліше та ламати стереотипи, заряджений невтомною вічнозеленою енергією!

529