Український Headway увійшов до топ-3 освітніх застосунків у США

Застосунок Headway, який створили українці, став одним із найпопулярніших у США. Він увійшов до трійки лідерів безкоштовних додатків та до п'ятірки найбільш завантажуваних в App Store у категорії "Освіта". Загалом у цій категорії стору Apple представлено понад 500 тисяч додатків.

Headway — це освітній застосунок, що допомагає людям з усього світу розвиватися через лаконічні (bite-sized) форми контенту. У ньому зібрані понад тисяча самарі нон-фікшн бестселерів та більш ніж 13 тисяч карток з інсайтами із них.

Додаток Headway запустив у січні 2019 року однойменний EdTech стартап. У 2020 застосунок став світовим лідером із завантажень у ніші саммарі книг і весь наступний рік залишався в топі. До кінця 2021 року Headway завантажили понад 9 млн людей зі 140+ країн. Сьогодні Headway входить до топ-25 освітніх додатків світу за рівнем виручки. У 2021 команда стартапу зросла вчетверо.

Про Headway

Headway — EdTech стартап, який допомагає розвиватися зайнятим людям у всьому світі через лаконічний (bite sized) контент. Його основний продукт — додаток №1 у світі за кількістю завантажень у ніші книжкових самарі. У ньому зібрано 1000+ саммарі нон-фікшн бестселерів та 13000+ карток з інсайтами із них.

За три роки Headway завантажили понад 9 млн користувачів у світі. Apple і Google регулярно виводить додаток у свої топи "App Of the Day", "New App We Love" та інші в сторах 140+ країн. Щомісяця Headway завантажують 300-500 тисяч людей з різних країн. Проєкт запустили в січні 2019. За три роки його команда зросла більш ніж у 30 разів – із 3 людей до 100 фахівців. 

988
Headway
Україна