В Kooperativ пройшов Design Thinking Day

28 вересня в робочому просторі Kooperativ відкрився перший в Україні центр креативного мислення Design Thinking Room, концепцію якого розробили в Стенфордському університеті. Головна мета центру довести, що кожна людина може бути творчою і здатна генерувати оригінальні ідеї для вирішення будь-яких задач.


Найцінніші якості сучасних лідерів — інновативність і винахідливість. Метод дизайн-мислення широко використовується передовими компаніями по всьому світі для створення винаходів і пошуку нестандартних бізнес-рішень.

Методологія дизайн-мислення базується на принципах творчого підходу, вмінні ставити запитання та працювати в комнаді, сприймати помилки, як успіх і зберігати оптимізм.

Дизайн мислення немає нічого спільного з класичним дизайном — це не малювання, не створення красивої форми… це метод генерування інноваційних ідей і вирішення проблем через емпатію, яка є вродженою здатністю будь-якої людини і ми використовуємо її щоб почути інших.

Олександр Акименко

На відкритті Design Thinking Room спікерами виступили маркетолог, засновник креативної інвестиційної компанії Fedoriv Group Андрій Федорів, засновник BURSA Hotel Kyiv та BURSAtelier Development Василь Гроголь, засновник консалтингу «Yes&Design”, співзасновник української програми молодих лідерів у Стенфорді Олександр Акименко та стратег Fedoriv Agency Максим Іллюхін.

Відвідати центр Design Thinking Room можна за домовленістю з адміністрацією Kooperativ. У просторі проводитимуться стратегічні сесії, лекції та презентації.

888