В Українському Домі розпочинає роботу Кінопростір

8 червня в Українському Домі розпочинає роботу Кінопростір — спільний проєкт Українського Дому, компанії «Арт-об’єкт» та Української кіношколи, котрий запропонує глядачам і професійній кіноспільноті щоденні перегляди українського та світового кіно, програму публічних подій і діалогову платформу.

«Сьогодні усі ми складаємо нашу велику історію: жити вільно на своїй землі, говорити про важливе, розвивати власну культуру та будувати діалог зі світом. Кінематограф — це універсальна, доступна усім мистецька мова, яка допомагає зафіксувати час та показати і допомогти зрозуміти нас світові і нам самим. Український Дім, який однією зі своїх функцій бачить створення сприятливого середовища для діалогу, побудови партнерства та динамічного розвитку суспільства, запрошує усіх зацікавлених до співпраці у межах нового проєкту», — коментує Ольга Вієру, директорка Українського Дому.

Кінопростір буде популяризувати українське кіно та сприятиме його розвитку, представить новинки світового репертуару, кінокласику, й за задумом організаторів стане платформою комунікації професіоналів і місцем зустрічі кіноманів.

Джерело: Національний центр «Український дім»

591
CASES
Україна, Київ