Як швидко привернути увагу цільової аудиторії до B2C продукту? Ліцензування брендів або оренда популярності. Дивіться лекцію директорки в Nerd Agency

На початку квітня розпочався Марафон Креативної Практики. Це серія лекцій і майстер-класів від українських фахових дизайнерів, артдиректорів, копірайтерів та інших фахівців. Всі матеріали безкоштовні для перегляду, а новий контент з’являється щодня о 20:00.

Мета марафону — з одного боку, підтримати спільноту наших студентів, підбадьорити їх, відволікти ненадовго від телеграмів та тривожності. А з іншого — підтримати Збройні Сили України та волонтерські ініціативи.

$293 млрд! Ця цифра — це обсяг продажу ліцензійних товарів у світі. Якщо ви задумались, що саме означає ліцензування, то мається на увазі передача прав на використання назви, логотипу, зображень персонажів, айдентики тощо в обмін на роялті. Пам'ятаєте гарненькі світшоти з логотипом серіалу «Друзі»? Ось це й воно і є! 

Тетяна Рубан, директорка в Nerd Agency (FILM.UA Group), розповіла, як за допомогою ліцензування брендів можна швидко привернути увагу цільової аудиторії до B2C продукту, коли саме його можна застосувати, і які саме задачі воно вирішує. Звісно, з прикладами й корисними порадами!

Ознайомитись з програмою Марафону і дивитись лекції можна на сторінці заходу. Також лекції Марафону доступні на Facebook-сторінці та в YouTube-каналі Креативної Практики.

Підтримайте наші ЗСУ і тих, хто їх підтримує!

Ви можете самостійно обрати напрямок підтримки. Посилання ведуть на сторінки пожертви для Збройних Сил України та фондів, що допомагають нашим військам.

2530