Як відправляти цінність, а не спам? Дивіться лекцію старшої спеціалістки з імейл-маркетингу в MacPaw

На початку квітня розпочався Марафон Креативної Практики. Це серія лекцій і майстер-класів від українських фахових дизайнерів, артдиректорів, копірайтерів та інших фахівців. Всі матеріали безкоштовні для перегляду, а новий контент з’являється щодня о 20:00.

Мета марафону — з одного боку, підтримати спільноту наших студентів, підбадьорити їх, відволікти ненадовго від телеграмів та тривожності. А з іншого — підтримати Збройні Сили України та волонтерські ініціативи.

Ольга Коваленко, старша спеціалістка з імейл-маркетингу в MacPaw, спочатку розвіяла міф про імейл-маркетинг, а після цього поділилась золотом з маркетологами, які бажають працювати зі своїми клієнтами через розсилки! У лекції розглядаємо цінності в імейлі з трьох боків: стратегії, клієнта й розвитку.

Ознайомитись з програмою Марафону і дивитись лекції можна на сторінці заходу. Також лекції Марафону доступні на Facebook-сторінці та в YouTube-каналі Креативної Практики.

Підтримайте наші ЗСУ і тих, хто їх підтримує!

Ви можете самостійно обрати напрямок підтримки. Посилання ведуть на сторінки пожертви для Збройних Сил України та фондів, що допомагають нашим військам.

1601