Як зробити кожен куточок дому комфортним?

Українське видавництво ArtHuss готує до друку книгу «Дизайн добробуту» від сертифікованої експертки з кухонного дизайну Джеймі Ґолд. Це практичний посібник з оптимізації оселі для здоров’я, комфорту та щастя. Авторка розглядає кожну кімнату та радить, що можна змінити, аби перебувати в оселі було комфортно.

Якщо правильно організувати простір та продумати дизайн з урахуванням ваших потреб, оселя може допомогти підтримувати здоров’я: від посилення імунітету до заохочення правильно харчуватися. Авторка книги “Дизайн добробуту” описує, які прості зміни вдома покращують самопочуття протягом дня. Ця книга особливо актуальна, адже через пандемію багато людей почали проводити більше часу вдома, на карантині чи під час самоізоляції. Відтак, виникає потреба організувати свій простір, пристосувати його для комфортного перебування, щоб зменшити фактори ризику. Книга описує кожен куточок дому і такий підхід до структурування “кімната за кімнатою” допомагає читачам зорієнтуватися. Адже великі та складні теми розкладаються на невеликі окремі проєкти, які можна виконати самостійно у вільний час.

Джеймі Ґолд — професійна консультантка з wellness-дизану, тобто вона концентрується саме на аспектах добробуту та самопочуття вдома. Design Hounds назвали її найбільш впливовим обличчям у сфері здорового способу життя у 2020-му році. Книга “Дизайн добробуту” стала підсумком багаторічного практичного досвіду роботи. Авторка описує різноманітні властивості матеріалів, які сприятимуть стати здоровішим. Окрім цього читачі дізнаються як покращити доступність та організованість на кухні, щоб готувати швидше і здоровіше. Як легко виправити систему вентиляції, щоб полегшити симптоми астми чи алергії, як оптимізувати свій домашній офіс, щоб усунути біль у спині, шиї та стопах. Читачі зможуть навіть удосконалити ванну та душову кімнату, щоб розвиватися у фітнесі та спростити побут. Отже, дім стане вашим помічником для досягнення цілей.

Це надзвичайно інформативна книга, наповнена чудовими практичними ідеями для дому. Не важливо на якому етапі ремонту ви знаходитеся. Навіть якщо здається, що все завершене і років 10 точно можна нічого не змінювати вдома, ця книга переконає, що може бути ще більш комфортно. Ви легко зможете реалізувати запропоновані недорогі покращення, які підвищать комфорт та відчуття безпеки вдома.

  • Купуйте новинку на сайті видавництва ArtHuss за передзамовленням та отримайте гарантовану знижку 15% за промокодом cases

932