YouTube створив спеціальний плеєр без реклами для освітніх відео

Відеосервіс YouTube запустив плеєр YouTube Player for Education, в якому не буде реклами. Це допоможе не відволікати користувачів від онлайн-навчання.

Спочатку за допомогою нового програвача YouTube публікуватиме курси від таких технологічних компаній, як EDpuzzle, Purdue University та Purdue Global. Проте вже з 2023 року звичайні користувачі зможуть публікувати свої безплатні або платні курси.

Тоді як глядачі, які вирішили придбати курс, можуть переглядати відео без реклами та відтворювати його у фоновому режимі. Спершу курси з’являться в США та Південній Кореї в бета-версії, а потім поширяться й на інші країни.

Окрім цього, YouTube також представив вікторини — новий спосіб для творців допомогти глядачам перевірити свої знання. Автор може створити вікторину на вкладці «Спільнота», щоб поставити своїм глядачам запитання, пов’язане з його останнім відео. Найближчим часом ця функція буде доступна в бета-версії, а з наступного року — нею зможуть користуватися усі автори, які мають вкладку «Спільнота».

Джерело: AIN

662
CASES
Україна, Київ