З офісу R Agency викрали дві золоті нагороди

У п'ятницю 5 червня близько 22:00 невідомі викрали з офісу київської незалежної агенції R Agency дві золоті нагороди Ukrainian Creative Stories за пакування та айдентику для сімейної виноробні Fathers Wine. На місці злочину було знайдено обгортку від батончика Eatme, недопиту бляшанку Green Energy та записку: “Це вам за той момент у кейсовому відео”.

Той самий кейс Fathers Wine
На моїй пам’яті це перший випадок такого зухвалого свавілля. Я прийшла в понеділок о 8-ій прибирати приміщення, і помітила, що двері виявились відчиненими. Заходити не стала, відразу подзвонила у міліцію (поліцію, прим. ред.)
Мені здається дивним, що зникли нагороди лише цього року. Таке враження, що злочинці йшли на справу з конкретною метою, але поки не зрозуміло якою. Я думаю, якби в них була можливість, вони б вкрали ще й 3 бронзи і навіть шортлист. На щастя, дипломи за ці нагороди ще не відправили.

Надія Василівна — прибиральниця R Agency

    Наразі поліція проводить оперативні дії з розшуку зловмисників. Якщо у вас є будь-яка інформація, яка допоможе встановити їх особу, напишіть листа на info@r-agency.com.ua

    793