Креативна директорка Royenko Agency створила власний музичний проект та випустила першу пісню.

6-го березня на українському просторі з’явилася нова виконавиця Zosia та її дебютний сингл “Глибина”. Хоча світ маркетингу вже бачив її витвори про те, як замки зареєструвалися у Тіндері, як у мережі COMFY з’явився веб-серіал “Міксер”, а у маркетологів  виникли — "Сльози" у вигляді стікерів та інші.

І хоча Зося вже дуже давно займається музикою, співає у хорі та пише пісні, дебютний сингл завібрував у мембранах колонок тільки зараз.

Я не можу зупинитися тільки на одному виді творчої діяльності. А що, як не музика, найбільше торкається наших емоцій та врізається у пам’ять?
Пісня “Глибина” народилася у дуже важкий емоціональний період. Вона про депресію та надію. Про те, що кожен з нас може опинитися на дні емоційного океану, у якому вирують шторми та затягують коловороти. Піддаватися паніці у такий момент — безнадійно витрачати сили. Глибина не любить цього. Вона не пробачить метушні та самознищення. Все що потрібно — це дати собі час. Дати можливість ногам доторкнутися до дна, а потім, використавши його як опору, відштовхнутися і виплисти на поверхню. — Zosia.





Музику та текст Зося написала власноруч, з аранжуванням їй допомагав Іван Тайга, зведення та мастерінг — Іван Попов.

Дизайн обкладинки розробила графічна дизайнерка Royenko Agency Наталі Гарасюта. 

Пісня написана українською мовою.

Трек можна послухати на таких ресурсах:

YouTube Music

Google Play Music

Apple Music & iTunes

Spotify

Deezer

YouTube

SoundCloud


1547
Пробний період
Отримайте 7 днів доступу до всіх курсів безкоштовно

Отримайте доступ до всіх онлайн-курсів від Креативної Практики про дизайн, розробку та креативне підприємництво.

Отримати безкоштовно