Як би виглядали моделі Lego створені за допомогою ШІ?

Lego — це культова іграшка, яка вже багато років радує дітей і дорослих у всьому світі. Завдяки простому, але гнучкому дизайну з Lego можна збудувати фактично все. Українські креативники за допомогою ШІ створили моделі фасадів відомих українських брендів.

Українська креаторка Влада Абрамова згенерувала за допомогою ШІ конструктори Lego — Ukrainian Business Edition. Серед компаній: Сільпо, Монобанк, Розетка, Укрпошта, Нова пошта та G-bar. 

Її робота стала вірусною, і незабаром ідею повторили інші бренди. Наприклад, PR-менеджерка лабораторії Ескулаб Вікторія Гончаренко створила серію зображень будівель українських медичних організацій у стилі Lego. Зокрема: МОЗ України, НДСЛ Охматдит, мережі клінік Добробут, мережі лабораторій Ескулаб, Superhumans Center, мережі Аптека Доброго Дня та інші.

МОЗ України генеративне зображення ChatGpt

Охмадит генеративне зображення ChatGpt

Superhumans генеративне зображення ChatGpt

Медична лабораторія Ескулаб генеративне зображення ChatGpt

Медичний центр Добробут генеративне зображення ChatGpt

Ідея створення фасадів у стилі Lego виявилася популярною, деякі бренди самі почали експериментувати з цим напрямком. Наприклад, фармацевтична компанія Фармак, магазин Master Zoo, ресторан Sushi Icons.

Згенерувати картинку за допомогою ШІ доволі складно. Навіть маючи конкретний опис, модель може видавати не релевантний результат та створювати не повністю реалістичні картинки, які містять помилки.

Однак, українські креативники демонструють, що ШІ має потенціал для створення нових і інноваційних моделей Lego.

2589