Автомобілі, що підкорили кіноіндустрію

Поява машини в кіно є чудовою рекламною кампанією для автомобільних брендів. Так, наприклад, Renault засвітився у кінострічках «Перевізник», «Втікачі», «Любов з привілеями». Якщо хочете купити Рено, то на сервісі OLX знайдете безліч пропозицій. Але іноді автомобілі, що знімаються у фільмах, стають повноцінними персонажами, як і актори. Яскравими прикладами цього є фільми «Таксі», «Лицар доріг», «Назад у майбутнє».

Peugeot 406

Це авто сприймається поколінням «Пепсі» з особливим трепетом, адже важко забути, як Даніель хвацько розтинав вулиці Марселя на своїй ластівці у фільмі «Таксі». 

Яскравий аеродинамічний обвіс, спортивна гума, великі колісні диски та неймовірна динаміка змусили телеглядачів закохатися в цього седана. Щоправда, у житті Пежо 406 дещо відрізняється від свого екранного персонажа. Найпотужніша модифікація цього авто має всього 207 коней і розганяється до сотні за 8,1 секунди. Знамените таксі робило це набагато швидше. Але не забуватимемо, що йдеться про автомобіль-кіногероя!

Безсмертна бондіана

Непереможний агент 007 за свою історію змінив багато автомобілів, вони ставали більш технологічними, досконалими, навіть фантастичними. Незмінним з 1964 року залишається марка авто Aston Martin.

DeLorean DMC-12

Малосерійний DMC-12 сам по собі дуже цікавий спортивний автомобіль.

Матовий сталевий кузов, двері типу крило чайки явно привертали увагу. Але все ж таки зробила безсмертним його роль у трилогії «Назад у майбутнє». Причому сам винахідник доктор Браун і Марті Макфлай не тільки їздили, а й літали та навіть пересувалися в часі на цьому авто. До речі, після виходу цього фільму DeLorean DMC-12 набув особливої ​​популярності серед колекціонерів.

1266