Чорна п’ятниця: які знижки пропонують медичні компанії

Getty Images: Black Friday

Чорна п’ятниця вже сьогодні, а це означає що більшість брендів розпочали розпродажі. PR менеджерка Ескулаб Вікторія Гончаренко зробила огляд найцікавіших пропозицій у сфері медицини та здоров’я.

Чорна п'ятниця — це чудова можливість заощадити, можна пройти УЗД, МРТ, чекап здоров’я чи здати аналізи зі знижкою. Придбати дешевше запас ліків, грілку, тонометр, глюкометр — загалом все, що може знадобитись у “дорослому житті”.

Скріншот X

Компанії пропонують знижки на багато товарів і послуг, включаючи ліки, медичне обладнання, аналізи та товари для здоров'я. На мій погляд, ось найцікавіші пропозиції:

В медичній лабораторії Ескулаб діє знижка -20% впродовж чотирьох днів — з 24 до 27 листопада, на замовлення аналізів онлайн. Оплачене замовлення дійсне протягом 30 днів. Також на сторінці Чорної п’ятниці зібрали пакети досліджень, які рекомендують придбати.

Прогнозуємо, що наша пропозиція дозволить збільшити онлайн продажі в листопаді на 50%. Сплаченим замовленням, вірогідно, клієнти скористаються наступного місяця, коли йде просідання ринку, таким чином вийде “підтягнути” грудень, - говорить СМО Ескулаб Анна Коник.

Аптека Доброго Дня проводить серію акційних днів. Всього - їх чотири: прозора, біла, сіра та чорна п’ятниці. Цього року ці акції розпочались 3 листопада. Знижки стартували від 20%, потім 25%, 30%. З 24 по 26 листопада в мережі починається чорна п’ятниця діє пропозиція: 1+1=3 або до мінус 30% на лікувальну та декоративну косметику.

У рамках підготовки до чорної п’ятниці, працювали над тематичним оформленням точок продажів та сайту, запуском онлайн-реклами, колабораціями з блогерами та вигадували креатив для зовнішньої реклами. Цього року очікуємо на збільшення продажів на рівні 15%, - говорить СМО Аптека Доброго Дня Ігор Алгінін.

Інтернет-магазин медичних товарів Dopomoga.ua на Чорну п’ятницю пропонує придбати електрогрілки, масажери для тіла, фотоепілятори тощо від бренду Beurer зі знижками до 30%. Пропозиція діє до 30 листопада.

Також у Чорну п’ятницю знижку -15% на чекапи своїм клієнтам пропонує медична компанія Діасервіс, а одеська медична клініка Odrex -15%на всі річні програми для нових клієнтів. 

У львівській клініці MedSpace жовта п'ятниця 24 листопада, в цей день діє -20% на усі послуги, окрім аналізів та оперативних втручань. Придбати послугу за акційною вартістю можна лише один день, однак скористатися можна до кінця цього року.

Клініка лазерної епіляції та косметології Люменіс впровадила Чорну П'ятницю до 26 листопада. Протягом трьох днів можна записатися на лазерну епіляцію зі знижкою -50%. 

Чорна п’ятниця є і у медичних компаній в В2В напрямку. Для прикладу Protech Solutions Ukraine пропонує знижки на купівлю УЗД апаратів, медичних меблів від ТМ Givas та Famed, додаткове обладнання в подарунок при купівлі наркозно-дихального апарату.

Під час Чорної п’ятниці натовпи вишиковуються в черги біля магазинів, щоб накинутися на знижки. Сайти брендів видають помилки, бо не можуть впоратись зі значною кількістю клієнтів. Якщо подивитись популярність “чорної п’ятниці” в Google Trends за останні 5 років, то видно що інтерес до теми починається ще наприкінці вересня, найбільша кількість запитів припадає на 19-29 листопада, ближче до середини грудня інтерес згасає. 

Скріншот Google Trends

Цього року пік розпродажів, припадає на 24-26 листопада. Якщо вірити статистиці, то сьогодні перший день супер знижок — не прогавте свій шанс.

Вікторія Гончаренко
PR менеджерка медичної лабораторії Ескулаб

883