Добірка гучних колаборацій вересня від Underdog Agency

Вересень був насиченим на проєкти, але «вау» колаборацій не так вже й багато (або щось пройшло повз наше око – пишіть в коментарях). Все ж цікаві, соціальні та просто красиві партнерства ми таки знайшли.

Тому ловіть підбірку крутих колаборацій вересня на думку команди Underdog Agency.

UAnimals feat MasterZoo

Джерело: сайт MasterZoo

UAnimals та MasterZoo розпочали кампанію «Лапка турботи». Мета якої – зібрати кошти на стерилізацію тварин у прифронтових районах, де немає ветеринарних клінік.

Організатори зазначають, що стерилізація — це найефективніший спосіб контролювати масове розмноження безпритульних тварин, а також запобігти хворобам та продовжити життя чотирилапих.

Для цього ветеринари використовуватимуть мобільні клініки. Ці авто обладнані всім необхідним для проведення стерилізації та лікування тварин прямо на місці. Кошти, що зберуть, підуть на закупку необхідних медикаментів та покриття витрат на операції.

McDonald's feat Окко

Джерело: сайт Окко

Що ми знаємо про поєднання головних справ? Тепер не потрібно думати, що зробити спочатку – поїсти чи заправити свою автівку. Щоправда, така розкіш доступна тільки мешканцям Одеси.

Мережа ресторанів McDonald's відкрила заклад на території заправки Окко. Насправді це не перша колаборація міжнародного бренду з АЗС, бо існує вже два заклади на заправках KLO та один на WOG.

«Метою таких партнерств із заправними станціями є створення комплексних послуг у певних локаціях на трасі або в місті. Це не конкуренція, а взаємодоповнення», – розповів The Village директор із розвитку McDonald's Віталій Стефурак.

Ну а ми тільки можемо порадіти таким партнерствам.

Crumb feat Артхаус Трафік

До 100-річчя з дня народження Сергія Параджанова та прем`єри відреставрованої стрічки «Колір Гранату» бренд української косметики Crumb спільно з дистриб'ютором фільму Артхаус Трафік створили особливий крем для рук натхненний кінострічкою.

Раптом у вас виникне думка, що якісь бренди неможливо поєднати, згадайте про те, що навіть крем можна присвятити поверненню легендарної стрічки. Звісно, якщо добре продумати деталі.

На жаль, придбати крем не вийде. Можливо тільки виграти. Трохи заздримо тим, кому пощастить.

Українські feat афганські митці

Джерело: Bazilik media

Українські художники розробили дизайни для унікальної колекції «воєнних килимів», яку виткали афганські майстрині.

Ініціатори проєкту Ukraine War Rugs — воєнні кореспонденти Євгенія та Філіп Мальцани. 

Філіп понад рік документував війну в Афганістані. Його захопила місцева традиція створення воєнних килимів. Так разом із Євгенією вони вирішили використати давнє ремесло для передачі українського воєнного досвіду.

Кожен килим в колекції про події, які історично вплинули як на Україну, так і на Афганістан.

Джерело: Bazilik media

Вже є перші три килими з колекції. Такий опис кожного з них дають в Bazilik media:

  • «Москва» — ода українським воїнам, які знищили флагман російського флоту — однойменний крейсер. Цей килим символізує перемогу над російською агресією на Чорному морі, а також силу українських ракет і дронів;
  • «Сонце Донбасу» — килим, присвячений Донеччині. Він відображає схід українського сонця крізь терикони Донбасу.
  • «Українська мрія» — бачення майбутнього України, що звучить не лише як мрія, а і як пророцтво.

Промовисті назви й дуже сенсовий проєкт! 

668