Літо не закінчиться у серпні, якщо хрумтіти хвилястими Chipster’s

У літа є одна неприємна особливість — воно закінчується так швидко, що спочивати на повну силу і налаштуватися на осінь неможливо. Тому було ухвалено рішення його продовжити з новими рифленими Chipster's. Велика хвиля накриє всіх і не залишить місця для смутку, а принесе круті враження.

Щоразу, коли у OMG agency з'являється нове завдання, ми намагаємося створити яскраву рекламу для бренда, а не стандартне просування, яке перегорнуть і не запам'ятають. Тому що звичайна реклама, яка не виділяється на фоні конкурентів, — це не про нас.

І цього разу все відбувалося за звичайно-незвичайним сценарієм: Chipster's шукали агентство, яке розробить концепцію просування нових рифлених чіпсів та реалізує кампанію з інфлюєнсерами у Instagram. Chipster's — це чіпси, які з першого хрускоту налаштовують на хвилю чіла і не дозволяють термінам, що горять (хтось скаже, що в цьому слові дві «о») зруйнувати момент релаксу.

Було важливо зберегти це позиціонування і придумати яскраву кампанію з блогерами, де вони нативно (а як ще) розкажуть, що рифлені Chipster's — це повний чілл.

Для цього вирішили використати комунікацію з блогерами по максимуму: у стрічці запустити відеопости, в яких вони переносяться в легендарне літо-2021, зробивши один хвилястий укус Chipster's. А у сторіс — відео з чіловими прогнозами на осінь-2021 на основі нових уподобань Chipster's.

Тому що літо було по-справжньому легендарним! І якщо здасться, що за 3 місяці нічого не сталося, варто зайти до галереї телефону та подивитися, скільки крутих моментів вдалося зафіксувати та запам'ятати назавжди. А після цього — продовжити відчуття і пірнути восени з новими, чіловими планами.

Завдяки такому підходу блогери були максимально залучені до створення постів, тому що вони ділилися із авдиторією справжніми емоціями. А ми готували зрозумілі ТЗ, робили макети для сторіс, вносили правочки та відповідали за результат у будь-який час дня та ночі.

Тому що для крутого результату недостатньо надіслати блогеру ТЗ та забути про нього до моменту підготовки звіту. Залучення і непідробне бажання створювати крутий контент – тільки так можна досягти бажаного. І найкращий показник того, що кампанія пройшла успішно, — це реакція авдиторії. Літо та хвилясті Chipster's були ідеальним метчем, і багато користувачів зізналися, що для них кохання – це чіпси. Навіть селебріті :)

Результати кампанії тільки підтвердили ці освідчення: інтерактивні сторіс і ностальгічні пости від блогерів охопили 3,5 мільйона глядачів, а більше 250 тисяч залучилися до комунікації: лайкнули пост, прокоментували, зберегли або залишили реакцію на сторіс. Шкода, не можна підрахувати, скільки чіпсинок захрумтіли після перегляду залипальних публікацій. Гей, Meta, ось метрика, якої нам так не вистачає!

Хтось може подумати, що цей проєкт у OMG agency реалізували разом із Snack Production на чилі, на розслабоні. Так і було! Коли у бренду, блогерів та авдиторії відгукується наше бачення проєкту — безсонні ночі та кількість випитих чашок кави відходять на другий план.

Варто зробити лише один укус хвилястих Chipster's.

1717