🔥 Наймасштабніша подія зими в iGaming індустрії 🔥

🔥 Наймасштабніша подія зими в iGaming індустрії 🔥

На початку лютого наша команда відвідала iGaming конференцію iGB Affiliate у Лондоні.

Ми запитали наших колег про їх враження і поспішаємо поділитися з вами!

Основною метою поїздки була комунікація з існуючими партнерами щодо нововведень на їх брендах, знайомство та налагодження комунікації з провайдерами ігор та ознайомлення з новинками у нашій сфері.

Відвідування конференцій дозволяє нашим менеджерам отримати цінні інсайти щодо нових перспективних локацій, необхідних платіжок та важливих моментів для роботи SEO-спеціалістів.

Цьогорічна конференція вразила своєю масштабністю та рівнем організації, було представлено дуже багато брендів. Попри велику площу локації Excel London, на заході було легко орієнтуватись і швидко знаходити потрібні стенди.

Учасники креативно підійшли до підготовки й мали на стендах дуже цікаві, а іноді й неочікувані речі. Так, наприклад, на стендах можна було побачити мотоцикли, спорткари, мімів, хлопців на ходилицях, DJ-сети та бари з коктейлями та закусками.

Особливо, наших менеджерів вразило колесо фортуни з різноманітними призами, де можна було виграти й останній iPhone, і навіть відвідування тренування Chelsea у розіграші від Gary Cahill. А також, перформанс VBet, що запросили обличчя свого проморолика – українського футболіста Олександра Зінченка. Олександр охоче знайомився з гостями конференції, підписував мʼячі й футболки на памʼять.

Для зручності в конференц-холі були облаштовані комфортні зони зі столиками з можливістю бронювання їх для переговорів учасниками, які не мали стендів.

За 2 дні конференції нашій команді вдалося обійти всіх представлених партнерів та мати з кожним small talk. Поспілкувалися також з деякими партнерами, з якими давно втратили зв'язок і відновили контакти для поновлення співпраці. Варто зазначити, що близько 90% брендів, представлених на конференції вже є партнерами Zeeks!

Наші колеги зазначають, що відвідування професійних конференцій має велике значення для спеціалістів, що дійсно хочуть розвиватись у своїй сфері. Спілкування наживо з партнерами (поточними та потенційними) позитивно впливає на подальшу співпрацю та дає можливість дізнатися унікальну та цінну інформацію. А налагодження гарних взаємозв’язків з партнерами та розуміння ніші – це запорука успішності продукту і бізнесу в цілому.

Наші affiliate-менеджери вже готуються до поїздки на наступну iGaming конференцію, що пройде в Амстердамі у липні. А якщо ви також хочете розвиватися в iGaming ніші, працювати з партнерами по всьому світу і представляти компанію на міжнародних конференціях - приєднуйтесь до нашої команди!

Саме зараз маємо привабливу вакансію Affiliate team lead. З деталями вакансії можна ознайомитися на нашому сайті за посиланням


1103