NFL Family Game Night: Як створити шоу для всієї сім’ї

NFL Family Game Night: Як створити шоу для всієї сім’ї. Зображення: WePlay Holding

Ігрове шоу для всієї родини – це чудовий спосіб зібрати разом дітей та дорослих і весело провести час. Завдяки сучасним технологіям переглянути улюблене ігрове шоу вдома, щоб зробити вечір яскравішим, легко як ніколи раніше. З технічної точки зору, шоу, що транслюється у прямому ефірі, створюється як і будь-яка інша трансляція, однак варто обговорити нюанси змісту. Отож, якщо ви готові дізнатись більше, зануримося у тему!

Перше питання, що виникає при створенні популярних ігрових шоу, – відповідність вмісту віку аудиторії. «Діти» – досить широкий термін: ви ніколи не знаєте, хто дивитиметься ваше шоу – підліток чи восьмирічна дитина, тож майте на увазі, що ваша аудиторія може бути різною. Загальна рекомендація — підтримувати легкий та веселий настрій без зайвого акценту на змагальній стороні гри чи грошових призах.

Наступне питання – який тип гри обрати? Існує безліч комп’ютерних ігор на будь-який смак, та не всі підійдуть для сімейного шоу. Наприклад, файтинг-ігри дуже популярні серед широкої аудиторії, але щоб дотриматися бажаного вікового рейтингу, краще обрати щось інше. Нічого не спадає на думку? Спробуйте Rocket League, Among Us, Fortnite тощо.

Надзвичайно важливо дотримуватися балансу. У шоу беруть участь не лише діти, а й дорослі. І скільки б років не було вашим глядачам, добре шоу має бути веселим, але не надто простим. Ігри мають об’єднати людей і дати їм можливість провести час із сім’єю.

Працюючи над NFL Family Game Night, команда WePlay врахувала всі аспекти, важливі для сімейного шоу, та розробила формат, що мав зацікавити всіх. NFL Family Game Night – розважальний івент, де команда у складі зіркової родини може позмагатися в улюблених відеоіграх.

Продумайте дизайн – як цифровий, так і реальний

Першою запорукою успіху гарного сімейного шоу є дизайн. Коли мова заходить про організацію сімейного ігрового шоу чи вікторини, важливо обрати підхоже місце та створити атмосферу, яка водночас є комфортною та сприяє веселощам. Якщо зазирнути на WePlay Esports Arena Los Angeles під час NFL Family Game Night, можна побачити безліч реквізиту та декорацій. Команда WePlay поставила на сцені дивани та яскраві крісла, прикрасила їх різноманітними декоративними подушками, й залежно від сезону та свята додавала відповідні атрибути – ялинку на Різдво, гарбузи на Гелловін. До того ж команда реалізувала цифровий камін за допомогою світлодіодних панелей, завдяки чому студія перетворилася на затишну вітальню, де родина збирається подивитися телевізор, пограти в ігри чи просто побазікати про всяку всячину.

Та у створенні шоу був використаний не лише фізичний реквізит – фахівці з комп’ютерної графіки випрацювали особливий стиль геймінг-шоу. Вони реалізували яскраві графічні елементи у тематиці спорту та комп’ютерних ігор, що залишаються у пам’яті. Створивши затишну та гостинну обставу, ви можете заохотити учасників та підтримувати рівень енергії заходу.

Оберіть ідеальну гру

Як вже згадувалось, правильно обрати гру – це вже половина справи. Одна з ігор, яку можна радо рекомендувати як дітям, так і дорослим – Fall Guys. По-перше, в ній легко розібратися – правило тут лише одне: не впади. Керуючи желейним персонажем, гравець проходить раунд за раундом, намагаючись останнім серед товаришів залишитися на ногах. Fall Guys – це серія мініігор зі схожим геймплеєм. Окрім того, раунди тут дуже короткі – щоб дістатися до фінішу, достатньо 10 хвилин.

Наступний вибір – Madden NFL – для NFL Family Game Night це культова гра. Вона заснована на американському футболі, а члени команди NFL Family Game Night – гравці НФЛ та їхні сім’ї. Вона неперевершена, щоб грати усією родиною – з батьками, братами, сестрами та друзями. Якщо ви шукаєте інший варіант, де поєднуються спорт і комп’ютерні ігри – спробуйте, наприклад, FIFA.

Додайте цінності

Сімейне ігрове шоу має бути привабливим, заснованим на змаганнях, та одночасно заохочувати роботу усією командою, спілкування та навички розв’язання проблем. Воно не лише зміцнює стосунки в сім’ї, а й дарує можливість пережити незабутні моменти, наповнені сміхом і радістю. NFL Family Night Gaming має змагальний аспект, що робить гру цікавішою. Та все ж, зароблені бали – не головне у цьому заході. Навпаки, ведучі шоу роблять усе можливе, щоб розвеселити учасників. Вони обговорюють загальні теми, наприклад, улюблені ігри або ідеальне місце для відпустки, тож, зрештою, гості шоу відчувають, наче провели ще один гарний сімейний вечір з друзями.

Підсумовуючи, сімейне ігрове шоу – гарна ідея провести час та зміцнити стосунки у сучасному світі, де зайнятість і технології подекуди можуть роз’єднувати. Це веселий спосіб зібрати всіх разом і створити спогади, які будуть плекатися довгі роки, приносячи радість і сміх.

1085