Підвищення продуктивності роботи завдяки штучному інтелекту

Штучний інтелект (ШІ) проникає в усі сфери нашого життя. Його використання – це вже не якісь перспективи віддаленого майбутнього, а реалії сьогодення. На https://www.softwareone.com/uk-ua/now/microsoft-copilot можна детальніше дізнатися про його можливості для бізнесу.

Що таке штучний інтелект

Простими словами, це імітація електронними пристроями людського мислення. Сучасні комп’ютери можуть сприймати візуальні зображення, голосові повідомлення, приймати рішення, перекладати тексти та багато іншого.

На особливу увагу заслуговує Microsoft Copilot. Це помічник із розширеними можливостями, який допомагає в реальному часі, не забуваючи про безпеку отримання та передачі даних.

Штучний інтелект працює на основі певних призначених даних та логіки. Це корисно не тільки для розв'язання математичних задач, але й для аналізування змінних даних, виявлення проявів шахрайства тощо.

Машинне навчання – важливий крок становлення ШІ. Яскравий приклад машинного навчання – розпізнавання людського голосу чи зображень. Глибоке машинне навчання – ще складніший процес, який дозволяє не тільки обробляти дані, але й прогнозувати наслідки. Схожа технологія використовується у безпілотних автомобілях.

Як використовувати Microsoft Copilot у бізнесі

Дослідження довели, що застосування ШІ допомагає бізнесу прискорити деякі операції більш ніж на третину. Microsoft Copilot забезпечує:

  • автоматизацію рутинних задач (форматування та організація файлів), що допомагає співробітникам займатися творчою роботою;
  • миттєве створення контенту (самостійне надання комп’ютером початкового варіанту, від якого можна відштовхнутись);
  • аналіз даних (швидке оброблювання великих обсягів даних в інтересах бізнесу);
  • допомогу в режимі реального часу (штучний інтелект пропонує різні варіанти форматування, покращення документа, надає поради).

Таким чином Microsoft Copilot – корисний інструмент із сучасними можливостями, який надає корисну допомогу та прискорює виконання багатьох завдань.    

141