ШІ допомагає висловити вашу ідею так, як ви її початково уявили

Коли з'являється ідея для творчої роботи, ви можете опинитися в ситуації, коли просто не виходить її правильно представити. Особливо, якщо ви не графічний дизайнер, або є обмеження по часу.

Ось реальний випадок. Влітку у мене виникла ідея показати проблему з доступністю міста через популярну дитячу гру "Підлога - це лава". Я уявив собі людину на кріслі колісному перед величезними сходами з лави. Тому що для маломобільних груп сходи - це лава. Ось моя початкова ідея:

Виглядає не дуже, правда? Але суть зрозуміла. Чи став би я це використовувати для подачі на грант? Навряд чи. Але що, якби існував спосіб візуалізувати ідею, не проводячи години в графічному додатку? О, стоп. Так такий спосіб є.

Готуючись до своєї невеличкої презентації про штучний інтелект для колег з linza agency, я вирішив повернутися до теми лави. Як Copilot Designer передасть моє бачення?

Створено за допомогою штучного інтелекту

Це була майже точна картина того, що я собі уявляв. Звичайно, це не можна використовувати як кінцевий медіапродукт, але потенційно це класна основа мудборда. Після кількох хвилин у Gimp 2.8 та Inkscape чернетка була готова (лише для навчальних цілей). Ось результат:

ШІ чудово працює, коли потрібно поєднати щось непоєднуване. 

Чи забере він всю роботу у дизайнерів? Не думаю. Але процес створення мудбордів і драфтів концепцій вже став простішим - це факт.

757