Співбесіда в ІТ-компанію: що сказати, щоб отримати офер

Досі схрещуєш пальці, коли проходиш співбесіду англійською? Чи потрібні якісь special знання, щоб пройти job interview в ІТ-компанію?

Маючи попередній досвід роботи ІТ-рекрутером в Європі та Америці, точно скажу, що знання англійської мови для ІТ-компаній plays a significant role. Навіть на українському ринку тенденція проводити інтерв’ю англійською зростає, а це вже вимагає не просто загальних, а бажано професійних знань мови.

Ти можеш…

Мати класний набір скілів та бути профі у технічному аспекті. Але, from all my heart, без сильних soft skills і вміння їх демонструвати професійною англійською, омріяний офер отримати неможливо.

Що робити? Готуватись!

Насамперед, давай розберемо 3 найпоширеніші питання, що звучать під час Job Interview. Опанувавши цю базу, ти зможеш нанизувати на неї додаткові досягнення.

Почни з перечислення скілів, досвіду, проєктів, у який брав участь, тасків, що відповідають вакансії.

As a UI/UX designer, I've dedicated 4 years to refining my skills across various domains including finance, healthcare, and EdTech. Each project has been a unique learning experience that I've thoroughly enjoyed.

The cornerstone of any project is the team's collaborative effort, coupled with the innovative frameworks and tools we utilize. Constant growth is essential to me, and I've demonstrated this by advancing to the role of Tech Lead in my latest project. This achievement has fueled my ambition, and I'm eager to explore new career opportunities.

Переклад: Як UI/UX дизайнер, я присвятив 4 роки вдосконаленню своїх навичок у різних сферах, включаючи фінанси, охорону здоров'я та освіту. Кожен проєкт був унікальним навчальним досвідом, який мені дуже сподобався.

Для мене основою будь-якого проекту є спільні зусилля команди в поєднанні з інноваційними фреймворками та інструментами, які ми використовуємо. Постійне зростання є важливим для мене, і я продемонстрував це, перейшовши на посаду технічного керівника в моєму останньому проєкті. Це досягнення підживлює мої амбіції, і я прагну дослідити нові кар'єрні можливості.

Звичайно, всім нам є на що “поплакатися” про попередній проєкт. Але давай будемо професійними та зосередимося на позитивному аспекті.

As a UI/UX designer, I've tackled all the challenges and opportunities at my current company. It's time for a fresh challenge where I can continue to grow and make a meaningful impact in a new environment.

Переклад: Як UI/UX дизайнер, я вважаю, що я вирішив усі проблеми та використав усі можливості, доступні в моїй поточній компанії. Настав час для нового виклику, де я зможу продовжувати розвиватися і робити значущий вплив у новому середовищі.

Так-так, ти класний спеціаліст і не потрапив би на це інтерв’ю без жодних на те підстав. Але hiring manager та technical manager розглядають не те, який ти крутий, а те, які бенефіти ти зможеш принести компанії. Тож зосередься на цьому!

With a substantial background in the IT realm and a genuine passion for my work as a UI/UX designer, I am confident that I can be a valuable addition to your team, contributing to its success and growth.

Переклад: Маючи значний досвід роботи в ІТ-сфері та справжню пристрасть до своєї роботи в якості UI/UX дизайнера, я впевнений, що зможу стати дуже цінним доповненням до вашої команди, сприяючи її успіху та зростанню.

Досі сумніваєшся, що не зможеш підготуватися самостійно?

Solid English School на цей випадок має готове рішення - 3-годинний інтенсив Job Interview Preparation: проаналізуємо твоє CV, підготуємо сторінку LinkedIn, натренуємо твій спіч, щоб безболісно пройти англомовну співбесіду.

You can do IT!

1
437