Тільки позитивні враження, багато талановитих і цікавих людей. Роксолана Фурса, фіналістка CASES: Design Challenge

16 жовтня відбувся CASES: Design Challenge — фінал масштабного конкурсу графічного дизайну. Захід проходив за підтримки генерального партнера Parimatch Ukraine. В межах конкурсу дизайнери мали індивідуально протягом тижня виконати бриф (а саме — створити ключовий образ та серію концептуальних матеріалів з його використанням — цифрові матеріали для соцмереж, брендовану продукцію та фотозони), а фіналісти — ще й захистити його перед журі.

Кожен учасник мав можливість на свій розсуд обрати один із трьох брифів, які були розроблені спільно з Parimatch Ukraine:

  • Кампанія до матчу за участю футбольного клубу «Шахтар».
  • «Амбіційна команда», в якому дизайнери мали можливість створити брендовані матеріали для представлення команди та корпоративної культури бренду Parimatch на конференціях.
  • Let's Play, присвячений темі кіберспорту.

Призовий конкурс заходу склав понад 100 000 грн. Заявки подали 573 дизайнери з усієї України, а в фінал потрапили лише 10. 

Ми записали з ними інтерв’ю і попросили поділитись власними враженнями. У цьому матеріалі ми поспілкувалися з Роксоланою Фурсою, дизайнеркою з Києва.

Роксолана Фурса, фіналістка CASES: Design Challenge

Розкажіть про себе та свій шлях у графічному дизайні. З чого все почалось?

У дизайні я близько 8 років, із самого початку навчання в університеті. За освітою я графічний дизайнер. Тоді вибір потенційної професії був очевидним, адже ще одним важливим заняттям мого життя є живопис.

Чому ви обрали такий напрямок дизайну?

Мені імпонує графічний дизайн, всі його напрямки. Це величезна сфера для розвитку навичок та творчого бачення.

Роксолана Фурса, фіналістка CASES: Design Challenge

Як ви дізнались про змагання?

Мені на Behance написав один з організаторів челенджу та запропонував взяти участь у конкурсі.

Що вас найбільше зацікавило в конкурсі?

Зацікавив, напевне, новий для мене напрямок роботи та рівень конкурсу. Плюс дуже давно не брала участі у подібних заходах.

В конкурсі можна було обрати три брифи: про клуб «Шахтар», кіберспорт та про команду бренду Parimatch. Який обрали ви і чому?

Я обрала кіберспорт. Мені здалось, що це найцікавіша та найширша тема із запропонованих.

Роксолана Фурса, фіналістка CASES: Design Challenge

Які ваші враження про конкурс?

Тільки позитивні враження, дуже крута організація конкурсу та локація, багато талановитих і цікавих людей, нові враження та досвід. Цей післясмак, можливо, мене підштовхне до участі у якихось інших конкурсах.

Чи радите ви подаватись на конкурс іншим дизайнерам?

Звісно, що так. Це не буде зайвим кроком у професійному шляху для кожного дизайнера.


Якщо пропустили трансляцію, дивіться запис, як відбувався фінал конкурсу CASES: Design Challenge за підтримки генерального партнера Parimatch Ukraine.

1696