З 1 березня оновлюємо ціни на передплату Креативної Практики

Нові тарифи будуть такі: передплата «Повний доступ» коштуватиме 1000 грн/місяць, а «Лише теорія» — 500 грн/місяць. В цьому дописі розповім, чому підвищуємо ціну та як закріпити за собою поточний тариф (та попередній — для тих, хто оформлював передплату давно).

Отже, почну з головного.

Чому ми підвищуємо ціну?

За останні роки наша команда інвестувала багато зусиль та ресурсів в розвиток платформи. На CASES з’явилось багато нових можливостей: можливості для комфортного навчання, біржа вакансій тощо. Щомісяця ми випускаємо для вас нові курси. Постійний розвиток та супровід продукта — це постійне вкладання ресурсів. Ми: 1) платимо податки, 2) платимо за ліцензійних софт (в доларах), 3) платимо за цифрову інфраструктуру), 4) поповнюємо щомісяця бібліотеки курсів, 5) щомісяця обслуговуємо дедалі більше курсів.

З розвитком продукту, ціна його обслуговування зростає. І в нас немає інших джерел для оплати продукту, ніж власні кошти.

Розуміємо, що підняття цін — це завжди неприємно, але як бізнес, ми не можемо дозволити собі тривалу роботу в цьому стані. Ми тримали поточні ціни досить довго. Але протягом останніх місяців ми все ж мали більше витрат, ніж доходів.

Зміна тарифів допоможе нам забезпечити рентабельність платформи, продовжити випускати новий контент та підтримувати високу якість нашого продукту.

Якщо ви вже оформили поточний тариф, ми збережемо його для вас. Але за певних умов

Якщо ви ранінше оформили тариф за старою ціною (поточною або попередньою), ви маєте право на його збереження. Але з 1 квітня почнуть діяти такі 2 умови:

1) Не можна буде переривати передплату більше ніж тричі на рік.

2) Сукупний період, поки передплата не діє, не може тривати довше трьох місяців.

Тобто, для активних користувачів тарифи збережуться.

Для тих, хто не може дозволити собі платити за навчання — ми запустимо грантові програми

Для людей, хто не може дозволити собі платити за навчання з об’єктивних причин (через втрату роботи, тому що є вимушеним переселенцем тощо), ми запустимо спеціальні програми, що дозволять отримати доступ не лише для передплати, але й до живих форматів.

Ключове: передплата — це ваш спосіб підтримати нашу роботу

Протягом цього року ми б хотіли багато всього для вас зробити. Ми запланували запуск декількох безплатних курсів та програм для спільноти, активно готуємо потужні оновлення платформи, що націлені на сприяння з працевлаштуванням. Вже зараз на платформі для вас доступні сотні вакансій від купи потужних працедавців. А буде ще більше.

Хто з нами давно, своїми очима бачить, яка багато CASES зробили за останні 2 роки. Але ключове — попереду. І нам потрібна ваша підтримка. Але збережіть донати для ЗСУ. Нас можна підтримати передплатою 😌

1139