–25% на все: розміщуйте вакансії українською та отримуйте знижку

До Дня української писемності та мови Work.ua проводить акцію: якщо ваші вакансії та опис компанії написані російською, перекладайте їх українською й отримуйте –25% на послуги. А якщо у вас уже все солов’їною — замовляйте послуги зі знижкою просто зараз!

9 листопада — День української писемності та мови. Цього року свято набуло особливого значення, бо під час війни як ніколи стало зрозуміло: мова — також наша зброя.

Важливо відстоювати мовний кордон у будь-який спосіб, щоб не залишатися під впливом ідей ворога. Пропонуємо й вам долучитися до цієї боротьби та ще й отримати за це приємний бонус. Усе, що треба зробити, — взяти участь в акції до Дня української писемності та мови.

У чому суть


  • Кожна компанія, в якої всі розміщені вакансії та опис написані українською мовою, отримує знижку 25% на будь-які послуги.
  • Якщо ви вже допомагаєте нашій країні на культурному фронті, у вас і тексти вакансій, й опис компанії українською, то сміливо замовляйте всі послуги зі знижкою 25%. Для вас ціни на сайті будуть виводитися зі знижками.
  • Якщо ви не бачите знижок — перекладіть розміщені вакансії та опис компанії, і знижки з’являться!

Акція діє до 23 листопада. Оплатити виставлені рахунки можна буде до 30 листопада.

Допомагайте Україні боротися на культурному фронті й заощаджуйте бюджет! Перекладайте все українською мовою та замовляйте послуги зі знижкою.

А якщо вам потрібна допомога — телефонуйте нашим менеджерам, вони розв’яжуть будь-яке ваше питання.

Тож плекаймо мову — зробімо це разом! Пам’ятаєте, як у вірші Максима Рильського? «Як парость виноградної лози, плекайте мову. Пильно й ненастанно. Політь бур’ян. Чистіша від сльози вона хай буде…»

Замовити послуги.

119
Work.ua
Україна