400 тисяч доларів США призовий фонду на честь Warcraft III Huobi Cup від Huobi Global

Huobi Global, одна з провідних постачальників криптовалютних бірж і блокчейн-рішень, оголошує спеціальну кампанію для користувачів із призовим фондом у розмірі 400 000 доларів США на честь проведення першого турніру Warcraft III Huobi Cup. Кампанія, яка триватиме з 8 по 23 липня 2022 року, дозволить користувачам, які беруть участь у вікторині «Вгадай чемпіона», виграти частку щедрого призового фонду.

Турнір Warcraft III Huobi Cup розпочнеться 11 липня 2022 року і триватиме кілька днів. У змаганнях візьмуть участь дев’ять найкращих гравців Warcraft III у світі, Happy, Lawliet, Focus, Moon, Cheamiko та ReMinD з Південної Кореї, 15sui з Китаю, Hawk та Foggy з України. Уболівальники, які беруть участь у вікторині «Вгадай чемпіона », зможуть віддати свої голоси за гравця, який, на їхню думку, виграє турнір Warcraft III Huobi Cup.

Протягом періоду голосування, з 8 липня 2022 року до дня перед фінальним матчем, користувачі можуть увійти на сторінку кампанії та зробити ставку на уподобаного гравця, за допомогою спеціальних значків. Користувачі, які вгадають переможця Warcraft III, матимуть право розділити призовий фонд у 400 000 доларів США після завершення турніру Warcraft III Huobi Cup.

Ці змагання дещо відрізняються від традиційних змагань на арені «гравець проти гравця» (PvP) — прийнята модель «Кращий з п’яти» (Bo5) дозволить іншим гравцям кинути виклик чемпіону світу Хеппі в матчах на арені 1 на 1. Згідно з цією моделлю змагань, кожен гравець вибуває за результатами п’яти матчів проти чемпіона світу Хеппі.

Щоб забезпечити чесне голосування — чим раніше вболівальники проголосують, тим менше значків буде витрачено, а саме голосування закриють за день до фінального матчу.

Користувачі можуть перевірити баланс значків в розділі "Welfare Center" - "Backpack" у додатку Huobi Global або на сторінці турніру.

Прямі коментарі кожного матчу будуть доступні різними мовами на таких ігрових платформах:

  • English: Twitch
  • Chinese: Douyu.com
  • South Korean: AfreecaTV

Про Huobi Global

Huobi Global, заснована у 2013 році, є однією з провідних криптовалютних бірж світу з десятками мільйонів користувачів на п’яти континентах і в 160 різних країнах. Ми прагнемо розширювати фінансову свободу та створювати нове глобальне багатство, оскільки протягом багатьох років очолюємо індустрію криптовалют у спотових операціях, деривативах і біткойнах. Наша інфраструктура, операції та пропозиції побудовані на процесах і стандартах, які надають пріоритет безпеці користувачів і відповідності галузевим нормам, що підтримується потужною глобальною підтримкою клієнтів, підкріпленою місцевими експертами. Це дозволяє нам запропонувати унікальне торгове середовище, яке справді орієнтоване на клієнта, безпечне та стійке для всіх користувачів, що забезпечує їхній довгостроковий успіх. Для отримання додаткової інформації відвідайте www.huobi.com

159