Adobe зупинили всі нові продажі в росії

Adobe зупинили всі нові продажі в росії. Про це зазначає компанія у своєму блозі.

«Протягом останніх кількох днів ми продовжували бути свідками неспровокованих, насильницьких нападів на Україну та трагічної втрати невинних життів. Це жахливо і розриває серце. Коли ми бачимо цю трагедію, ми вважаємо, що несемо відповідальність за те, щоб наші продукти та послуги не використовувалися для підтримки цієї незаконної війни», — зазначає команда Adobe.

Зазначається, що на початку цього тижня Adobe вжила низку заходів, щоб забезпечити безпеку для співробітників компанії і надати гуманітарну допомогу Україні.

Adobe припиняє всі нові продажі продуктів і послуг Adobe в росії: «Ми дотримуємося урядових санкцій, запроваджених Сполученими Штатами, Європейським Союзом та Великобританією, щоб гарантувати, що продукти та послуги Adobe не використовуються забороненими організаціями. Крім того, ми припиняємо доступ до Adobe Creative Cloud, Adobe Document Cloud і Adobe Experience Cloud до російських ЗМІ, контрольованих урядом».

Щоб підтримати зростаючу гуманітарну кризу та ситуацію з біженцями в регіоні, Adobe Foundation надав серію грантів на суму понад 1 мільйон доларів. Фонд зосереджуватиметься на безпосередній та медичній допомозі громадам в Україні, а також на потребах переселення та транспортування сімей, які їдуть з країни: «Ми розуміємо свою громадянську та моральну відповідальність за підтримку демократії та людства. Ми прагнемо робити все можливе, щоб підтримати тих, кого це безпосередньо стосується, і всю нашу спільноту Adobe».

562
CASES
Україна, Київ