Агенція [isdgroup] запустила соціальний проєкт, що допоможе пережити травматичний досвід війни

Проєкт «Сила Стійких» — це терапевтична онлайн-конференція, що допоможе пережити травму війни. Вона проходитиме у форматі OneMinuteConference. В її межах герої проєкту матимуть 1 хвилину, щоб поділитися своїм досвідом та головною думкою, яку вони прагнуть поширити.

Мета ініціативи — аби українці, подивившись історії, зрозуміли, що біль або ж втрата можуть бути дуже великими, проте навіть після найсильнішого потрясіння життя продовжується. Навіть якщо це потрясіння — повномасштабна війна.

«Ми називаємо цей формат TEDx в епоху Інстаграму: замість довгих лекцій та розмірковувань спікер вкладає найголовніше у одну думку за хвилину. Коли ж таких спікерів 10, ти одразу бачиш погляд на питання наче 360, при цьому витрачаєш на перегляд хвилини, як наче б гортав сторіс по дорозі з роботи додому. Microlearning — це формат, який якраз набирає обертів у світі, що переповнений контентом», — розповідає Віктор Шкурба, СЕО та креативний директор [isdgroup].

До проєкту вже долучилися телеведуча Алла Мазур, дисидент Мирослав Маринович, всесвітньо відома психологиня Едіт Егер та ще шестеро спікерів із України та світу. Потужні історії людей, що пройшли через складні життєві випробування, як-то важка війна, ув’язнення, важка хвороба, кліматичні катастрофи, концтабір, однак вистояли, зібрані на сайті проєкту.

Джерело: Sostav.ua

640
CASES
Україна, Київ