All-in-one платформа клієнтського сервісу Zendesk надає безкоштовний доступ українським NGO

Zendesk, компанія-розробник хмарного хелпдеску та CRM, підтримує українські компанії під час воєнного стану і пропонує безкоштовний доступ до своїх продуктів неприбутковим громадським організаціям в Україні, які надають допомогу особам, постраждалим під час війни в Україні.

Цією новиною ділиться Partnerway, офіційний український провайдер продуктів таких технологічних лідерів, як Google Workspace, Microsoft, Asana, AWS та Zendesk. Partnerway є офіційним партнером та амбасадором Zendesk та допомогає компаніям налаштувати сервіс та отримати максимум від користування.

Zendesk оголошує збір заявок для отримання безкоштовного доступу до платформи в межах своєї програми Tech for Good. Якщо ви є українською NGO, що надає гуманітарну допомогу постраждалим внаслідок війни, чекаємо на вашу заявку, яку можна подати тут, звернувшись до провайдера Partnerway.

До яких продуктів Zendesk отримають доступ ГО?

SaaS-платформа Zendesk стане надійним помічником для проєктних команд вашої організації. Після підтвердження заявки, ви отримаєте безкоштовний доступ до повної версії продуктів платформи:

  • Zendesk Sell - CRM для команд відділу продажів.
  • Zendesk Support - платформа для підтримки клієнтів за допомогою email, телефону, соціальних мереж та голосових повідомлень. Має 90+ інтеграцій.
  • Zendesk Chat - пропонує чат з клієнтом у реальному часі включно з можливістю створювати тригери та оцінювати чат. Можна підключати чат-бота.
  • Zendesk Explore - пропонує доступ до клієнтської- та бізнес-аналітики для оцінки рівня обслуговування клієнтів.
  • Zendesk Guide - база знань, що надає пізнавальний контент про вашу компанію клієнту.
  • Zendesk Talk - програмне забезпечення call-центру.
  • Zendesk Connect - програмне забезпечення, що керує комунікацією з клієнтом через різні канали.

Зазначимо, що компанія Zendesk пожертвувала $400 тис. Міжнародному комітету порятунку, а також $300 тис. благодійній організації World Central Kitchen. Ці кошти було направлено на підтримку українцям, які постраждали внаслідок війни. В свою чергу, Partnerway перераховує 100% прибутку організації на підтримку української армії протягом військових дій в Україні.

Дякуємо Zendesk за своєчасну допомогу та підтримку українського бізнесу!


Все буде Україна 🇺🇦

707