Американська компанія Sonos, розробник та виробник мультирумних аудіосистем, починає працювати над впізнаванністю бренду в Україні. У цьому допоможе Newsfront Communications

З січня 2022 Newsfront Communications займається комунікаціями компанії Sonos в Україні. Повноцінну роботу тест-парку, а також співпрацю з інфлюєнсерами агентство планує запустити у березні.

В рамках співпраці з компанією Display Me, що представляє Sonos в Східній Європі, агенція координуватиме роботу з українськими медіа, блогерами та інфлюєнсерами. Вже в березні Newsfront Communications планує запустити роботу тест-парку, а також співпрацю з блогерами та амбасадорами американського виробника аудіо. Можливість представляти бренд Sonos в Україні агентство отримало за результатами тендеру.

«На український ринок виходить дедалі більше міжнародних технологічних брендів, посилюють свої комунікації також і українські компанії. Ми раді, що наша експертиза допомагає брендам запускати комунікації з нуля та знайомити користувачів з інноваційними продуктами, — коментує Вікторія Чернова, Chief Growth Officer у Newsfront Communications. — Разом із Sonos ми вже запускаємо роботу з журналістами та передаємо перші семпли на тести — зараз це ексклюзивна можливість зробити огляд аудіосистем. Крім того, Наталія Березовська, засновниця та партнерка нашої агенції та діджейка-аматорка, на честь початку співпраці створила live-сет, який ідеально звучить на аудіосистемах Sonos».

Прослухати live-сет можна тут.

Newsfront Communications має великий досвід роботи з комунікаціями у сфері IT та технологічних продуктів. Серед клієнтів агенції зараз такі компанії, як Lenovo, Fairo, GlobalLogic, BlaBlaCar, Ericsson та інші.

480