Better Me спільно з ВООЗ створили проєкт, що допоможе долати стрес

Українська компанія BetterMe, ГО «Безбар’єрність» і ВООЗ створили навчальний курс, що допоможе українцям боротися зі стресом.

Програма «Важливі навички в періоди стресу» містить інтерактивні тести, вправи та візуалізації. У разі стресу в користувача вона поширюватиме інформацію про самодопомогу у форматі картинок. На такі уроки користувачам потрібно буде не більше 10 хвилин на день.

В основі усіх рекомендацій та порад — доказові методики керування стресом, які розробила Всесвітня організація охорони здоров’я.

«У лютому 2022 року BetterMe: Mental Health став безплатним для всіх українців. Відтоді в додатку з’явилось близько 200 000 нових користувачів з України. Основне завдання, яке вони намагались розв’язати за допомогою нашого додатка — подолати стрес і тривогу, заспокоїтись. Сподіваємось, інструмент самодопомоги під час стресу, який ми розробили у співпраці з ВООЗ, допоможе ще більшій кількості українців вчасно подбати про своє ментальне здоров’я», — говорить Вікторія Рєпа, СЕО & founder BetterMe.

Новий курс доступний безплатно всім українцям у мобільному застосунку BetterMe: Mental Health на iOS і Android.

Джерело: Bazilik Media

919
CASES
Україна, Київ