БЕЗКОШТОВНИЙ online-мастермайнд UDC

Приєднуйся 2 ЛИСТОПАДА о 20:00 у ролі слухача на БЕЗКОШТОВНИЙ online-мастермайнд, де 8 digital-гуру будуть розбирати практичні кейси учасників Ukrainian Digital Community та давати свій зворотній звʼязок🔥

📌 Формат — розбір кейсів учасників UDC

Серед експертів:

👤 ЮРІЙ ГЛАДКИЙ, власник агенції з маркетингу брендів Grape. Працював з Visa, PrivatBank, Monobank, «Сільпо», Prom, OLX, L'Oreal;

👤 ВОЛОДИМИР ГАЛІКА, керуючий партнер NGN.agency. В digital з 2007-го року. В портфоліо: Coca-Сola, McDonald's, Sony, Sweet.tv, Avon, Unilever, P&G, Lenovo, JDE, Фора

👤ІГОР ВОЛОВИЙ, CEO та співзасновник агенції інтернет-маркетингу Elit-Web. У портфоліо: АТБ, SWEET.TV, ROSHEN, Dybok та інші.

👤 ОЛЬГА ШЕВЧЕНКО, креативна директорка в компанії Vintage Web Production. Більше 12 років у дизайні. Її проєкти отримали більше 100 нагород з дизайну.

👤 ВАЛЕРІЯ ТЕРНОВА, власниця компанії з налаштування реклами для е-ком з гарантією ROAS, навчання власників бізнесу та фрілансерів. 7+ років у рекламі, зокрема у таргеті.

👤 ЄВГЕН ШЕВЧЕНКО, засновник digital-агенції UAMASTER, Digital Marketing Strategist. Професійна діяльність в digital - 23 роки. В портфоліо агентства проєкти для 17 зі 100 найбільших компаній України.

👤 ВЛАДИСЛАВ ПРИСЯЖНЮК, Co-founder "Evolution No-Code". В портфоліо: ДІЯ, Finmap, Board, UDC, Kolorit, ЛеоКераміка, Рукавичка та понад 100 кейсів.

👤 ВЛАДИСЛАВ ВАХІЛЬЧУК, засновник агенцій з маркетингу та брендингу Evolution та Evolution sport. Маркетинговий досвід в 6 країнах: Україна, Іспанія, ОАЕ, Грузія, Ізраїль, Італія.

Посилання на зустріч буде анонсовано у нашому telegram - каналі, приєднуйся, щоб не пропустити 😉

735