cайт iden.team. cats friendly. people tolerated.

Було так, зробили ми сайт для сімейного клубу Hobbydom, а слідом три сайти для ТМ «Мрія» , а потім сайт для українського бренду одягу Librand, а ще для мережі водних заправок (кейси незабаром покажемо).

Роззирнулись і зрозуміли, що вже час — час і нам оновити власний сайт. Справа то серйозна, довга та без вина не розібратись. Тож поки ми тут п'єм... стоп. Тож поки ми тут креативим и деволопимо справжній сайт, викотили для вас mvp-версію. 

Згадали про минулорічний успіх настільної гри для маркетологів, і знову нам закортіло придумати гру. Тільки цього разу ми вирішили подбати про всіх. Ну як про всіх: про вас і про котів.

Для реалізації ігор ми створили 2d анімацію з використанням технології PixiJS. В ручну було промальвано більше 100-а(!) кадрів і зібрано їх у 13 спрайтів. Так, ми не шукаємо простих шляхів, коли на кону концепція. Добре хоч наші пухнасті моделі завжди були поряд, малювали з натури, тому і вдалося відтворити в ілюстраціях справжню елегантність котячих рухів. 

Коротше досить розповідати, ігри ви знайдете на нашому сайті, тим паче, що вони вже повністю перевірені нашими пухнастими моделями й за сумісництвом - тестировщіками. Приємної гри, але довго не засиджуйтесь.

1688