Depositphotos запустив новий онлайн-інструмент для зручної роботи з контентом

Міжнародний фотобанк Depositphotos запустив безкоштовний онлайн-інструмент для автоматичного видалення фонів, який не потребує навичок дизайну. Він працює на базі штучного інтелекту й дозволяє редагувати зображення одним кліком.

Інструмент видалення фону — один з найпотрібніших у роботі із зображеннями. Він надає більше можливостей для створення креативних, захопливих візуальних матеріалів і брендового контенту. Ця функція тривалий час була головною в арсеналі будь-якого професійного дизайнера. Тепер користувачі Depositphotos можуть виконувати такий вид редагування просто на сайті.

Історія розробки почалася з бажання створити екосистему, яка буде корисна для наших користувачів і допоможе полегшити їхню роботу з контентом. Технологія заснована на нейромережах: ми навчили алгоритми аналізувати зображення, обробляти дані й вибирати фон для автоматичного видалення. На проєкт — від ідеї до реалізації — пішло близько шести місяців. Наступні кроки будуть спрямовані на вдосконалення інструменту й впровадження нових додаткових функцій для якіснішої роботи з контуром.

Ігор Калюжний, Chief Product Officer Depositphotos

Інструмент безкоштовний і цілком автоматичний, що дозволяє швидко працювати з необмеженою кількістю зображень. Є можливість редагувати не лише файли, придбані на Depositphotos, але й свої візуальні матеріали. Можна завантажувати файли у форматах JPEG і PNG. Відредагований файл доступний для завантаження у форматі PNG з прозорим фоном. Оброблені зображення будуть автоматично видалені через 24 години.

Інструмент видалення фону особливо стане у пригоді у створенні дизайну сайтів, колажів, презентацій, а також предметної фотографії. Щоб скористатися інструментом, треба завантажити зображення на сайті


Джерело: прес-реліз.

1017
CASES
Україна, Київ