Дивіться відеокаст засновника руху UAnimals про громадську діяльність фонду та волонтерські ініціативи команди

На початку квітня розпочався Марафон Креативної Практики. Це серія онлайн-лекцій, майстер-класів та кейс-стаді від української фахової спільноти. Всі матеріали безкоштовні для перегляду, а новий контент з’являється щодня о 20:00.

Мета — підтримати Збройні сили України та волонтерські ініціативи з одного боку. А з іншого — підбадьорити креативну й технічну спільноту, відволікти ненадовго від телеграмів та тривожності.

UAnimals — найбільша зоозахисна організація в Україні, яка з перших днів повномасштабної війни допомагає тваринам по всій країні.

Анатолій Попель, CEO CASES, поспілкувався з її засновником, а за сумісництвом партнером агенції Gres TodorchukОлександром Тодорчуком. У відеокасті говорили про громадську діяльність UAnimals та волонтерські ініціативи команди, які допомагають рятувати тварин.

Підтримати зоозахисну організацію UAnimals можна ось тут.

Дивитись освітні матеріали можна на сторінці заходу. Також вони доступні на YouTube-каналі Креативної Практики та медіасервісі MEGOGO.

Підтримайте наші ЗСУ і тих, хто їх підтримує!

Ви можете самостійно обрати напрямок підтримки. Посилання ведуть на сторінки пожертви для Збройних Сил України та фондів, що допомагають нашим військам.

751