Finmap та Awesomic закликають IT-спільноту приєднатись до збору для ЗСУ. Планують придбати дрон Punisher

З перших місяців від початку повномасштабного вторгнення українська та міжнародна IT-спільноти почали активно долучатись до підтримки українців та Збройних Сил України у боротьбі проти ворога. Компанії та спеціалісти волонтерять, донатять, відкривають благодійні фонди, закуповують амуніцію, медикаменти та транспорт. А також долучаються до кіберфронту та ведуть “цифрову війну” з агресором. І головне – вони об'єднуються заради спільної мети.

Сервіс обліку грошей для сучасного бізнесу Finmap разом із партнерами відкрили кампанію зі збору коштів на безпілотник українського виробництва “Punisher”. Ціль – зібрати 70 000$ (близько 2 600 000 грн), придбати та транспортувати дрон на потреби наших воїнів у ЗСУ.

Компанії закликають ІТ та стартап спільноту, а також інвесторів доєднатись до цього збору. Адже тільки у кооперації та спільній роботі ми зможемо допомогти таким же IT-ентузіастам та підприємцям які наразі захищають нашу країну на фронті.

Наразі цю кампанію вже підтримали стартап Awesomic.

Долучитись до збору та надіслати донат можна на офіційному сайті.

Раніше Іван Каунов, співзасновник Finmap, приєднався до Збройних Сил України як офіцер запасу. Тому наразі він разом з іншими хоробрими українцями та українками боронить Україну від загарбників.

З початку війни команда Finmap не раз ініціювала збори кошті та постачала нашій армії як волонтери важливе обладнання: 5 позашляховиків, 40+ систем нічного бачення, 200+ комплектів уніформи, 500+ кг медикаментів тощо. Також компанія надали безкоштовний доступ до сервісу волонтерським організаціям та створила програму з підтримки бізнесу “Сильний економічний фронт”.

Всю звітність, процес закупівлі та передачі БПЛ буде транслюватись на сайті збору, а також на сторінках в соціальних мережах команди:

605
Finmap
Україна