Google запускає в Україні новий інструмент, який допоможе бізнесам вийти на нові ринки

Google запускає в Україні новий безплатний інструмент для онлайн-бізнесу — Market Finder. Він допоможе підприємцям, які хочуть вийти на міжнародний ринок.

Market Finder допомагатиме компаніям шукати нових клієнтів та партнерів, збільшувати експортні продажі онлайн тощо. Він також пропонує безплатні посібники, відео та поради, що максимально полегшує для компаній перші кроки на експортному ринку. Інструмент охоплює 40 різних напрямків, що стануть в пригоді підприємцям – від логістики й купівельної поведінки до повного економічного профілю країни.

З Market Finder компанії зможуть:

  • Знайти цільові ринки. Скласти список країн — перспективних ринків для бренду. Дізнатися, чи є попит на товар, проаналізувавши щомісячні пошукові запити місцевого населення, популярні тенденції тощо.

  • Підготувати бізнес до глобального ринку. Спланувати операції, зокрема щодо локалізації, налаштування платежів, обслуговування клієнтів, а також податкових, юридичних і логістичних операцій та підбору працівників.

  • Прорекламувати бізнес потенційним клієнтам. Щоб користувачі, які шукають бізнес, могли легше його знайти, Market Finder допоможе розробити стратегію міжнародного маркетингу і надасть навчальні ресурси з цифрового маркетингу.

Більше інформації можна знайти на сайті Market Finder.

Джерело: Офіційний блог Google Україна

431
CASES
Україна, Київ