Gram отримала дві нагороди Red Dot Award 2021 у категорії Brand identity

Першу нагороду студія Gram отримала за дизайн для No Drama Charity Day.

NO DRAMA Charity Day — це щорічний благодійний розпродаж, який відбувається у місті Львів. Організатором заходу є Educational center for human rights in Lviv (ECHR). 

Метою було створити айдентику, яка б змінила погляд на благочинність. Команда обрала напрямок “не драматичної благодійності”, у результаті вийшов сміливий та революційний продукт.

Щоб підкреслити філософію NO DRAMA Charity Day, команда Gram розробила шрифти. Напис «Charity day» комунікує дружелюбність та чуйність, це акцент на благодійну ідею івенту. Напис «drama» — напружений, а поруч плавке та динамічне слово «no», для підтримання контрасту.

Другу нагороду Gram отримала за дизайн для Ukrainian Film Festival Berlin` 2020.

UKRAЇNIAN FILM FESTIVAL BERLIN дає можливість українцям, які живуть у Німеччині, відчути зв’язок з рідною землею. Метою було акцентувати, оновити та укріпити спогади про дім.

У айдентиці фестивалю, дизайн студія оновила спогади та зробила їх виразнішими. Головний фокус на флорі унікальної для України та звісно на її кінематографічності.

Айдентика передає силу українського характеру через образи “ніжних” та “колючих” квітів, використаний шрифт NAMU розроблений на основі стародавніх українських літер. Буква “Ї” — символ ідентичності у логотипі.

574