Громадська організація групи компаній MacPaw розпочала збір коштів на гуманітарну допомогу українцям

Громадська організація групи компаній MacPaw — ГО «Фонд Розвитку МакПау» — розпочала збір коштів на гуманітарну допомогу українцям у зонах бойових дій.

З першого дня війни команда MacPaw допомагає Україні та українській армії через Фонд Розвитку МакПау: закуповує медичні товари та доставляє їх у лікарні, купує захисне спорядження, продукти та медикаменти для ЗСУ та підрозділів територіальної оборони, постачає військовим мобільні телефони, комп’ютери тощо.

Що таке Фонд Розвитку МакПау?

ГО «Фонд Розвитку МакПау» — це неприбуткова організація, створена у 2015 році, яка підтримує соціальні проєкти MacPaw в межах ініціативи MacPawCares. Лише в 2021 році MacPawCares реалізувала понад 30 соціальних проєктів в Україні.

«На жаль, не змігши досягти своїх цілей, Росія почала жахливий терор. Вони знищують нашу цивільну інфраструктуру та вбивають невинних людей. Їхня ціль — сіяти хаос в Україні. Вони хочуть нас злякати, щоб ми капітулювали. Але ми не здамося. Ми — сильний народ і дамо гідну відсіч.

Наразі багато організацій по всьому світу допомагають Україні, й ми вдячні за будь-який внесок, який допомагає українцям боротися з результатами агресії РФ. У той час як великі організації надають допомогу більш централізовано, наш Фонд дає змогу бути більш гнучкими та доставляти гуманітарну допомогу точково для тих, хто її потребує», — коментує Олександр Косован, CEO і Founder MacPaw.

Наш фонд здатний швидко придбати за кордоном та доставити в Україну велику кількість гуманітарної допомоги (їжі, медичних товарів, засобів гігієни тощо).

Фонд Розвитку МакПау може обробляти запити та надсилати допомогу швидше, ніж більші організації, що може допомогти врятувати життя в умовах, коли не можна гаяти ані хвилини.

До цього часу Фонд Розвитку МакПау фінансувався виключно за кошти групи компаній MacPaw та її засновника Олександра Косована. Група компаній й надалі продовжуватиме підтримувати Фонд, проте участь інших небайдужих людей та компаній дозволить нам допомагати значно більшій кількості людей.

Реквізити для допомоги:

  • ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ “ФОНД РОЗВИТКУ МАКПАУ”
  • ЄДРПОУ 39842414
  • п/р UA 33 300528 0000026002455012201
  • в АТ “ОТП БАНК”
  • Голова організації Манухіна Анна Андріївна
  • 03150, м.Київ, вул. Велика Васильківська, буд. 100
  • Ознака неприбуткової установи згідно рішення №1626504601269 від 05.12.2016 р.

Крім того, можна зробити донейт одразу на сайті Фонду або за допомогою Apple Pay чи Google Pay.

819