Impact Week 2022: нові можливості для українців

Протягом 30 листопада - 2 грудня в Бельгії відбулась одна з найважливіших конференцій для людей, що збільшують соціальний вплив та допомагають це робити іншим. До конференції долучились також представники України.

До заходу долучились команди з Ukrainian Social Venture Fund та SILab Ukraine. Експерти з соціального підприємнитцва та імпакт-інвестування взяли участь у ролі експертів у дискусіях:

🔹 Impact-Busters: демістифікація перших коштів

🔹 Вплив у конфліктних зонах

Запис панелей можна переглянути на офіційному сайті European Venture Philanthropy Association.

Окрім того, у межах візиту до Брюселю українські організації презентували вироби локальних соціальних підприємців, що продовжують свою діяльність в умовах війни, серед яких джеми від "Добре варення", новорічні прикраси від "Чернівецький Фортель" та вироби з перероблених гільз від 3.14ban.

Найпродуктивнішою виявилась сесія з українською діаспорою, адже саме вона допомогла організаціям ще чіткіше усвідомити подальші кроки в розвитку українського соціального підприємництва та інвестування в імпакт. Незабаром Ukrainian Social Venture Fund та SIlab Ukraine оголосять нові можливості, що сприятимуть подальшому розвитку екосистеми соціального підприємництва в Україні.

Участь в конференції "Impact Week" у Брюселі стала можливою завдяки проєкту "Collaborate for Impact", що реалізується за фінансової підтримки Європейського Союзу та в партнерстві з EVPA.


156