Львівський фотограф здобув престижну нагороду на International Photography Awards 2022

Львівський фотограф Тарас Бичко отримав нагороду на міжнародному конкурсі International Photography Awards. Він посів друге місце в номінації «аналог/кінопортрет» за сімейний автопортрет.

Тарас Бичко працює в жанрі вуличної й документальної фотографії. Він є учасником міжнародного колективу Little Box Collective і співзасновником групи «Українська вулична фотографія».

International Photography Awards — це група нагород для професійних, непрофесійних і студентських фотографів. Переможці в основних категоріях запрошуються на гала-концерт, щоб позмагатися за головну нагороду Міжнародного фотографа року, отримати статуетку Люсі та грошовий приз у розмірі 10 000 доларів США.

Окрім International Photography Awards, Тарас володіє низкою інших престижних нагород. Зокрема, він є фіналістом міжнародних конкурсів Leica street photo, Miami Street Photo Festival, London Photo Festival і Documentary Family Awards. Також, його роботи ввійшли до міжнародної збірки 100 Great Street Photographs (Prestel, London).

Джерело: The Village

607
CASES
Україна, Київ