Любов, смерть і роботи: серіал, в якому українська акторка зіграла головну роль, номіновано на Еммі

Голлівудсько-українська акторка Аліна Смоляр зіграла головну роль в серіалі «Любов, смерть і роботи» від Netflix. Цьогоріч серіал, а саме серію Jibaro, номіновано на Еммі. Акторка зіграла головну жіночу роль.

Режисером цієї серії став оскароносний режисер Альберто Мієльго. Упродовж своєї кар'єри режисер і аніматор працював над фільмами «Гаррі Поттер і Дари смерті», «Людина-павук: Через всесвіти», «Труп нареченої», «Трон: Повстання» тощо.

За сюжетом загін лицарів зустрічають агресивну Сирену. Серед усіх солдат виживає тільки один глухий мужчина, котрий заінтриговує міфічну дівчину. Jibaro розповідає про вкрай токсичні відносини. Це стосунки хижаків, котрі базуються на нездоровий потяг один до одного.

«Тут важко описати, хто хороший, а хто — поганий, це викликає сильні емоції. В проєкті не використовувався мокап, тільки рухи акторів й танцівників, як референс і Keyframe анімація», — розповів режисер Jibaro Альберто Мієльго.

Образ Золотої Жінки був зібраний на основі фольклору з різних кутків світу: Індія, Північна Африка, Східна Європа тощо з найрізноманітнішими прикрасами, елементами стилю, котрі жінки носять в багатьох племенах і культурах.

«Ідея закладалась в тому, щоб створити жінку, котра настільки переповнена золота й скарбів, що за цим всім ми майже не бачимо жінку. В основному це просто краса, котра засліплює людину», — ділиться Аліна Смоляр.

Джерело: пресреліз

1066
CASES
Україна, Київ