Медіа Vector створили свій healthy енергетик «Енергія підприємництва»

У колаборації з креативним агентством taktika та виробником здорових напоїв eateasy ми створили власний healthy енергетик. Все починалося з ідеї креативного запрошення на наш перший новорічний івент «Що ви творите, 2021?!», а виросло в окремий новий продукт, який уже встиг захопити instagram.

Навіщо ми це зробили

Ми у Vector не з чуток знаємо, що у грудні горить усе. Особливо ось те липневе завдання, яке вже кілька місяців «обов'язково закрию, але якось пізніше». Тому ми шукали спосіб допомогти собі, нашим друзям та читачам зробити фінальний ривок цього року та зарядитися енергією. І ми цей спосіб знайшли!

Тепер на запитання "Є що?" є відповідь – healthy-енергетик «Енергія підприємництва» від медіа Vector, тонізуючий напій тільки з натуральних інгредієнтів. Від дедлайнів не врятує (якщо врятує, то дайте знати), але бадьорості та концентрації точно додасть.

Суть ідеї

Бізнес – це енергія. Це «вогонь» усередині підприємця та здатність «запалювати» ним свою команду та партнерів. Ось тільки у всіх бувають дні, коли енергія та вогонь закінчуються, а справи та зустрічі ні. Тому ми хотіли створити продукт, який допоможе реалізовувати проекти та чути звідусіль захоплене: «Що ви творите?». Тільки не забувайте, що насправді найкращий енергетик підприємця – це відпочивати та висипатися.

Склад та властивості

Наш енергетик складається лише із натуральних інгредієнтів. Шипшина – це природне джерело вітаміну С. Культура бактерій SCOBY під час бродіння виробляє пробіотики та ензими для швидкого відновлення організму та повернення в ресурсний стан. Блакитна матча – антиоксидант, а чай каркадеі містить бета-каротин, вітаміни групи B, А, С, РР. Гуарана нормалізує жировий обмін в організмі, збільшує працездатність та стимулює функції нервової системи. У ньому також містяться танін, калій, магній та вітамін В1, які разом покращують роботу серця.

Склад: вода, квіти розели, малина, шипшина, яблуко, блакитна матча, цукор, симбіотична культура бактерій та дріжджів SCOBY, натуральний ароматизатор "Чорна смородина", екстракт гуарани.

Важливо: живий продукт, зберігати в холодильнику.

Хто вже протестував на собі?

Героями кампанії нашого енергетика стали реальні підприємці, які точно знають, що таке енергія підприємництва і як її іноді не вистачає.

Даша Зарівна – видавчиня медіа Vector
Богдан Діордиця – засновник стартапу Sugar
Ден Логвиненко – керуючий партнер Havas digital та співзасновник NFT-агентства CTRL/ART/D
Альона Мисько – засновниця Fuelfinance


718
Vector
Україна