«Ми всі — сапорти» — SupportYourApp та Марк Вілкінс зняли ролик про важливість підтримки

Міжнародна Support-as-a-Service компанія SupportYourApp, яка надає надійну технічну та клієнтську підтримку з фокусом на ІТ-індустрію в більше ніж 34 країнах світу, до свого 12-го Дня народження створила маніфест у підтримку сапортів. Так в компанії називають людей, які щодня спілкуються з користувачами різних додатків, програм та сервісів.

Маніфест має назву «Ми всі — сапорти» та нагадує про те, що підтримку можна знайти навіть у найнеочікуваніших місцях. У людей, від яких її, на перший погляд, не очікуєш. Так і з професією сапорта — комусь вона може здаватися буденною та нецікавою, але насправді це одна з найважливіших і найдобріших справ на Землі. Це стиль життя. Це навички, які потім залишаються з тобою назавжди. Бо пропрацювавши в сапорті навіть протягом короткого часу, ти вже не боїшся проблем, а відразу шукаєш способи їх вирішення. І ця здатність залишається на все життя. Ви ж помічали, що люди, які мають досвід роботи в сапорті, навіть спілкуються по-іншому?

«Сапорти» — це всі, хто підставляє плече. Всі, на кого схиляють голови. Хто підтримує у метро. Хто нагадує поїсти та пересилає меми. Бо бути сапортом — це звичка», — кажуть у ролику. Що ж, цю звичку українці прокачали дуже добре, і останні події ще раз доводять, що ми можемо швидко зібратися у будь-якій ситуації та надати допомогу тим, хто її потребує.

Режисером маніфесту, створеного разом із продакшеном 23/32 films та креативною агенцією Michurin, став Марк Вілкінс. Ролик знімали в Києві — в яскравих офісах SupportYourApp, квартирах друзів та просто на вулицях. Бо, як вважають у компанії, сапорти є скрізь. Адже ми всі — сапорти. 

712