Мінцифри за підтримки партнерів запустили маркетплейс товарів від українських виробників

Мінцифри та ІТ-компанія EVO за підтримки Visa, комунікаційної агенції Banda та МЗС створили маркетплейс Made with bravery — електронний майданчик, на якому продаватимуться товари, виготовлені в Україні.

Мета проєкту — об’єднати у спільноту українських виробників, популяризувати українське за кордоном та сприяти експорту українських товарів.

Продавцями Made With Bravery можуть бути бренди, що представлені в соцмережах, мають якісні фото товарів, описи до них. У пріоритеті – виробники унікальних й автентичних речей.

«Маркетплейс Made with Bravery — прекрасна можливість показати круті товари та продукти українських компаній широкому загалу. Україна має сміливих підприємців та першокласні бренди, про які повинен знати весь світ. Ця платформа дозволить бізнесу масштабуватися та знаходити нових клієнтів. А це прибуток, робочі місця, можливість донатити та тримати економіку України на стабільному рівні. До того ж це ще одна можливість для людей з інших країн дізнатися про українське та підтримати нас», — коментує Михайло Федоров, Міністр цифрової трансформації України.

5% від вартості кожного придбаного товару передаватимуть до фандрейзингової платформи United24. У разі оплати карткою Visa ще 5% додатково відправлятимуть на відбудову України.

Джерело: Sostav

584
CASES
Україна, Київ