На Креативній Практиці з’явився режим «вільного слухача»

Креативна Практика — це онлайн-платформа для освіти та кар’єри в креативних індустріях, створена командою CASES.

Навчання на платформі влаштоване таким чином, що перейти до нового модуля можна лише після виконання усіх завдань попереднього. В теоретичних модулях потрібно вдало скласти тести, що складені на основі викладеного матеріалу, а в практичних — виконати завдання відповідно до брифу.

Тепер на платформі з'явився ​​режим «вільного слухача». Завдяки ньому всі модулі курсу будуть відкриті відразу! А тому, курс можна буде проходити в довільному порядку, без необхідності складати тести та виконувати практичні завдання. Це чудова нагода для тих студентів, які мають бажання прослухати окремі модулі обраного курсу.

Утім, для отримання сертифіката все ж необхідно буде пройти програму в повному обсязі.

Активувати новий режим можна на сторінці курсу, клацнувши на шестерню у правому верхньому куті. Режими можна перемикати будь-якої миті за бажанням.

Все зараз на платформі можна проходити курси «Основи дизайну», «Графічний дизайн. Композиція», «Основи вебдизайну», «UX/UI. Проєктування та дизайн інтерфейсів», «Робота з Photoshop», «Photoshop. Рівень ІІ», «Робота з Figma», «Робота з After Effects», «Робота з Illustrator», «Основи фронтенду. HTML та CSS», «Робота з Cinema 4D», «Робота з Webflow».

2299