NCG з ВРК провели перший «TREND_LOLЩО?_SHOW», присвячений сучасним трендам у суспільстві

Рекламно-комунікаційний холдинг NCG (Nostra Communications Group) спільно зі Всеукраїнською рекламною коаліцією провів «TREND_LOLЩО?_SHOW», присвячене сучасним трендам у суспільстві, що впливають на бізнес, рекламу та комунікації.

Першими гостями шоу стали Анатолій Савін – директор з цифрових продуктів СК «Альфа Страхування», Надія Крепосна – керівниця відділу маркетингу Kärcher Ukraine, Карина Куцуруба – керівниця digital-направлення ТРЦ Gulliver, та Дмитро Кутовой – CEO і партнер холдингу NCG. 

Ведучим «TREND_LOLЩО?_SHOW» виступив креативний лідер NCG Андрій Чуйко.

«Тема трендів у бізнесі та комунікаціях завжди викликає неабиякий інтерес. Про них багато пишуть та говорять з дуже експертними висновками. Ми ж хотіли поговорити про тренди у зовсім новому форматі, яке в результаті трансформувалося в розмовне-шоу з простими правилами – є 10 справжніх, а також 10 вигаданих, або псевдо-трендів, які гості мали відгадувати впродовж нашої бесіди», – розповів Андрій Чуйко.

У формі живої дискусії спікери обговорювали з ведучим і глядачами реальні та псевдо-тренди, їхню роль у суспільстві й бізнесі, ділилися власним досвідом використання трендів у комунікаціях, а також розмірковували, якими будуть модні тенденції у найближчому майбутньому.

«ВРК охоче підтримала ініціативу NCG, адже тема трендів відіграє надзвичайно важливу роль в розвитку ринку, а в нашому випадку – в розвитку рекламно-комунікаційного ринку України. ВРК завжди створює платформи, які задіюють як найактуальніші та топові тренди, так і гравців, що створюють ці тренди, – агентства та рекламодавців. І, звичайно, слушним буде продовжувати розмову про рекламні тренди на креативній події Ukrainian Creative Stories 2021, яка об'єднає найбільші активності української креативної рекламної сфери під одним дахом 26–28 травня», - прокоментувала Олена Рунець, Head of Communications ВРК.

Наскільки популярно бути вічним туристом? Що бінджвотчать наші спікери? Чому лайки в мережі – це свого роду капітал? Про все це і ще багато цікавого дивіться в екзлюзивній передачі «TREND_LOLЩО?_SHOW» за посиланням


688